Moda

Ako ti se Hermès Chypre natikače baš i ne uklapaju u budžet, ove iz Stradivarusa će im biti dostojna zamjena

  • Iako imamo dojam da su Birkenstock i Scholl natikače apsolutne vladarice ovog ljeta, i Hermès Oran i Chypre su još uvijek itekako popularne
  • Njihovi duplići pogotovo jer se Hermès cijene samo rijetkima uklapaju u budžet
  • Do nedavno su najkopiranije Hermès natikače bile Oran, ali sada sve više viđamo i Chypre dupliće, a na jedan smo nabasali i u Stradivariusu
  • Pročitaj također: Čini se da su Oran postale pomalo dosadne pa Hermès ima nove hit sandale, Chypre

Unazad nekoliko godina, natikače koje su baš svi željeli posjedovati, definitivno su bile Hermès Oran; potpuno ravne natikače s kožnim remenom u obliku slova 'H' koje sada već imaju bezbroj kopija po puno pristupačnijim cijenama. No, kako to obično biva sa svakim trendom, tako je i elegantni Oran model ove godine pao u drugi plan, a zamijenile su ga nešto glomaznije Birkenstock i Scholl natikače te 'sestre' u modelu Chypre koje također dolaze iz Hermès tvornice. 

 | Autor: Instagram @personalshoppersworldwide Instagram @personalshoppersworldwide Foto: Instagram @personalshoppersworldwide

Hermès Chypre natikače su nešto opuštenije i više naginju casual vibrama nego Oran i djeluju puno udobnije, a baš kao i Oran natikače, krasi ih remen u obliku slova 'H' samo što one iznad njega imaju i podesivi čičak. Iako su nam Chypre natikače prekrasne i želimo ih, barem u jednom primjerku, imati u svojoj kolekciji cipela, njihova cijena od gotovo 900 eura ih još uvijek ostavlja samo na wish listi. No, dok se ne pojavi prilika da se počastimo Hermès natikačama, okrenut ćemo se puno povoljnijim duplićima. Jedan takav smo pronašli u Stradivariusu. 

 | Autor: Stradivarius Stradivarius Foto: Stradivarius, bijele natikače nalik na Hermès Chypre (25,99 eura)

Ove natikače iz Stradivariusa nas na Chypre model podsjećaju zbog svog crnog potplata i bijelog gornjišta te slične verzije remena. Naravno, remen nije u obliku slova 'H' jer se 'H' odnosi na Hermès, ali sličnosti se itekako mogu primijetiti. Također, Stradivarius natikače nemaju podesivi čičak, ali im nije niti potreban s obzirom na to da je gornjište prilično široko. 

Iako ove natikače dolaze iz high street ponude, djeluju nam prilično udobno i vrlo pogodno za svakodnevno i cjelodnevno hodanje u njima. Naravno, vrlo su stylish pa ćemo ih bez problema moći kombinirati s lanenim komadima, kratkim trapericama i običnom majicom, ali i kratkim i dugim casual haljinama.

 | Autor: Stradivarius Stradivarius Foto: Stradivarius, bijele natikače nalik na Hermès Chypre (25,99 eura)

Cijena ovih natikača iznosi 25,99 eura, a veličine u kojima ih se može kupiti kreću se od 35 do 41 što je zaista odličan raspon. 

Photo: Instagram @hermes.addict

Komentari 0