Moda

Profinjeno, a seksi - to nam prvo pada na pamet kad pogledamo stajling ove djevojke

  • Za oko nam je zapeo total look u nježnim bež tonovima ove lijepe djevojke
  • Uskim kožnim tajicama i čizmicama s tankom potpeticom naglasila je seksepil
  • Elegantnim kaputom s krznom istaknula damsku crtu, a zanimljiv je i odabir modnih dodataka

Obožavamo subotu na špici! Stvarno se ovdje uvijek nađe raznovrsnih kombinacija, a neke doista iskaču - hvala svim djevojkama i ženama koje se tako pomno urede za opuštena subotnja druženja i šetnju gradom. Ovu djevojku, a još manje njezin outfit nismo nikako mogli previdjeti, a unatoč gunguli zbog otvorenja Adventa, primjetili su je i mnogi drugi. Vrlo vitka, lijepo uređene kose i no makeup makeupa privukla je poglede i modnom kombinacijom.

Možda vas zanima 3 modela suknji koja trebaš u svom ormaru za nadolazeću blagdansku sezonu Rubrika Moda Moda

Sva u najelegantnijim zimskim tonovima - bež, vanilija, prljavo bijela, blijedo siva dobro je izabrala svaki zaseban komad, a dobro ih je i spojila. Svijetle kožne tajice ne viđamo na puno žena, a istaknule su dobru liniju. Čizmice u špic i s tankom petom dodale su na seksepilu. Vrlo je elegantan i ženstven kaput s bogatim krznenim detaljima i kombinaciju čini profinjenom. Ispod je odjenula pulover zanimljive teksture. I modni dodaci su pažljivo izabrani: mini torbica s logom bojom je usklađena s kožnim rukavicama, a na glavi je, kao potpuni kontrast damskom looku. mornarska kapa, jedina u cijeloj kombinaciji u nešto tamnijem tonu. Otkriva li mladenačku i buntovniju crtu lijepe prolaznice? 

 | Autor: Pixsell/Tibor Jurjević Pixsell/Tibor Jurjević

Možda vas zanima Ova plavuša dobro je spojila čizme iznad koljena i krzneni kaput, pa smo složili sličan stajling Rubrika Moda Moda

Inače, ove su boje stvarno svestrane i lake za stiliziranje. Super izgledaju i kada ih kombiniraš međusobno i nosiš od glave do pete, kao što nam je pokazala ova djevojka. Zapravo mogućnost pogreške ni ne postoji. Svi svijetli, bež tonovi se međusobno slažu, a sajni su i u kombinacijama s drugim smeđim nijansama gdje look čine "lakšim".

Photo: Pixsell/Tibor Jurjević

Komentari 0