Moda

Ova plavuša dobro je spojila čizme iznad koljena i krzneni kaput, pa smo složili sličan stajling

  • Otkad je umjetno krzno došlo u modu obožavamo nositi bunde, kratke, duge, sa uzorkom, živih boja ili pak vjerne imitacije životinjskog krzna
  • Svidjelo nam se kako je ova prolaznica uklopila dugu sivu bundu u svoj jednostavan stajling
  • Pokušali smo kombinaciju ponoviti, ali na svoj način - hladne tonove zamijenili smo toplim smeđim

Bunde se nose sve više. Naravno, one od umjetnog krzna koje su ne samo jeftinije nego i p0tpuno opravdane - nema ubijanja životinja. Siva bunda midi dužine i čupava krzna koju je odjenula plavokosa prolaznica nam se baš svidjela, ali za pohvalu je i cijeli njezin stajling. Na uske crne hlače odjenula je visoke čizme iznad koljena što uvijek daje dozu seksepila. Sve upotpunila klasičnom "muškom" bijelom košuljom. Od ovih neboja odskaže jedino maslinasto zelena torba sa zlatnim detaljima, ali to nećemo zamjeriti. Dapače, bilo bi dosadno da nema jednog takvog detalja.

Možda vas zanima Ovo je modni klasik od kojega nećemo odustati ni u 2020. Evo zašto ga nositi! Rubrika Moda Moda

 | Autor: Pixsell/Zoe Sarlija Pixsell/Zoe Sarlija

Možda vas zanima Odjenula je visoke čizme i na zagrebačkim ulicama isfurala najchic trend ove zime Rubrika Moda Moda

Krademo stajling...

Ova plavokosa prolaznica nas je inspirirala, pa smo odlučili složiti sličan stajling, ali na svoj način. Umjesto hladnih crno-bijelo-sivih tonova koristili smo tople smeđe. Bunda od umjetnog krzna nije duga nego kratka, a košulju smo izabrali u blijedo plavoj boju, ali ako ti se više sviđa bijela, u Mangu inaju taj model i u bijeloj boji.

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

Bunda od umjetnog krzna Zara (549,90kn); čizme od prave kože Stradivarius (699,90kn); košulja Mango, bijela ili svijetlo plava (169,90); crne traperice visokog struka H&M (299,99kn); torba Reserved (249,90kn); naušnice H&M (85kn)

Photo: Pixsell/Zoe Sarlija

Komentari 0