Moda

Bojana Gregorić Vejzović zablistala u atraktivnoj kožnoj jakni i najpoželjnijim čizmama sezone

  • Glumica je nosila trendi kombinaciju kojom je dominirala boja sezone
  • Zablistala je na otvorenju dućana riječkog dizajnera Jurja Zigmana
  • Zaradila je brojne komplimente poznatih Hrvatica na račun svog izgleda

Poznata hrvatska glumica Bojana Gregorić Vejzović zablistala je na otvorenju prvog dućana 35-godišnjeg riječkog dizajnera Jurja Zigmana, kreativnog genijalca koji je surađivao s mnogim svjetskim zvijezdama poput Nicky Minaj i Ritom Orom. Bojana je u zagrebačkoj Preradovićevoj ulici pozirala u izuzetno atraktivnoj kombinaciji, a dominirala je boja sezone - crvena.
 

Glumica je nosila trendi crvenu kožnu jaknu, koju je uparila s najpoželjnijim čizmama sezone - crvenim kožnim čizmama na petu. Model koji je 47-godišnja Bojana odabrala je apsolutni hit ove jeseni i vidjeli smo ih u različitim izdanjima na još nekim poznatim Hrvaticama. High street dućani su prepuni ovakvih modela, ali i onih u brušenoj koži.

Možda vas zanima WOW! Bojana Gregorić Vejzović sinoć je zablistala u boji sezone na Gavellinoj premijeri Rubrika Life&style Life&style

Bojana je kombinaciju upotpunila sa smeđim trapericama i novčanikom iste boje, a moramo priznati, izgledala je doista fantastično. Zaradila je i brojne komplimente na instagramu - pohvalili su je Borna Kotromanić, Sementa Rajhard, Ana Gruica i druge poznate dame. Ivana Kindl je uz fotografiju napisala "What a beauty". 

A vratimo se malo i na trenutačno napoželjnije čizme. Pronašli smo slične u našim trgovinama. Crna i bijela, bezvremenske su (ne)boje koje su uvijek dobar odabir jer se mogu kombinirati uz svu odjeću i nikada ne izlaze iz mode. S druge strane, visoke čizme znaju nas privući upravo i drugim bojama poput crvene, koje lako podare osjećaj modne nadmoći.

 | Autor: S lijeva na desno: Zara (900 kuna), Stradivarius (800 kuna), Mango (1400 kuna)

Možda vas zanima Bojana Gregorić Vejzović danas slavi 47. rođendan, a evo kako provodi dan Rubrika Stars Stars

 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0