Stars

Marijana Batinić nosi najpoželjnije čizme sezone, pronašli smo odlične modele nalik njezinima

  • Voditeljica Marijana Batinić na svom Instagram profilu objavila je fotografiju u zavodljivoj kombinaciji, a mi smo posebno zamijetili njezine kožne čizme
  • Ove čizme popularne su već neko vrijeme, no ove jeseni su, izgleda, najpoželjniji model sezone
  • Posebno nam se sviđa to što ih možemo kombinirati uz svaki odjevni predmet, a možemo ih također i pronaći u više boja 

Na svom Instagram profilu voditeljica Marijana Batinić privukla je pažnju u svojoj kombinaciji, a mi smo posebno zamijetili njezine visoke bijele kožne čizme na petu. Model čizama koje nosi Marijana su apsolutno popularne ove jeseni i zasigurno si ih već viđala na gradskim ulicama. High street trgovine prepune su ovakvih modela, ali i onih u brušenoj koži. 

Možda vas zanima Marijana Batinić u haljini u kojoj bi osvojila i kandidate Ljubavi na selu Rubrika Stars Stars

Prije dva dana je voditeljica odlučila u svoju kombinaciju uvrstiti isti model čizama samo druge boje. Ovoga puta uz tamnoplavu majicu na pruge i svijetle traperice odlično je uklopila visoke kožne čizme bordo boje. Kombinacija se posebno svidjela pratiteljicama pa joj dijelile same komplimente. "Lipoto", "Prekrasna si.", napisale su Marijanine obožavateljice, a mi se slažemo.

Možda vas zanima Ništa joj ne može stati na put! Marijana Batinić uzela gomilu stvari - i kamionet - u svoje ruke i pokazala praktičnu stranu Rubrika Stars Stars

Pronašli smo slične u našim trgovinama 

Crna i bijela, bezvremenska su (ne)boje koje su uvijek dobar odabir jer se mogu kombinirati uz svu odjeću i nikada ne izlaze iz mode. S druge strane, visoke čizme znaju nas privući upravo i drugim bojama poput bordo, koje lako podare osjećaj modne nadmoći.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (900 kuna), Stradivarius (800 kuna), Mango (1400 kuna)

Možda vas zanima Četvrtasto lice uz ovaj trik izgledat će izduljenije i 'mekše' Rubrika Moda Moda
Photo: Marijana Batinić

Komentari 0