Stars

Marijana Batinić u haljini u kojoj bi osvojila i kandidate Ljubavi na selu

  • Lijepa voditeljica izgleda čarobno u haljini koja nas je podsjetila na seoski ambijent popularnog showa
  • Marijana Batinić zablistala je u maxi haljini s prugicama i cvjetićima u koju smo se zaljubile!
  • Ponovno je pokazala da uživa u svakoj sekundi provedenoj na "svome" otoku i baš joj zavidimo...

Popularna hrvatska voditeljica svojim nas ljetnim kombinacijama uvijek iznova oduševi. Ovaj put zablistala je u preslatkoj dugoj haljini koja bi lako mogla osvojiti svakog kandidata poznatog showa Ljubav je na selu.

Kažemo to zato što je lijepa Marijana isfurala jednostavan, a očaravajući look s raspuštenom kosom i bosim nogama. I baš je takav stil idealan za seoski ambijent i otočki život u kojem voditeljica uživa.

Marijana je odabrala maxi haljinu s romantičnim motivima - ružičastim prugicama i poljskim cvjetićima u koju smo se apsolutno zaljubile! Kratki rukavi haljine i njezin široki donji dio čine je savršenom za dane provedene u opuštanju i šetnji gradskim ulicama, ali onim dalmatinskim, kamenim i sanjivim. "Pedikerka će mi se oduševiti kad se jednom vratim u Zagreb", napisala je ispod fotografije referirajući se na to da na odmoru uglavnom hoda - bosa.

Možda vas zanima Video: Ako ovako namirnice složiš u hladnjak, hrana ti se više neće kvariti! Rubrika Life&style Life&style

Dok su preslatku haljinu mnogi pratitelji pohvalili i dodali da Marijana izgleda kao Pepeljuga, podržali su i njezino bosonogo izdanje. A lijepa ga voditeljica obožava! Tako je nedavno objavila fotografiju na kojoj bosa pozira u midi, crnoj, ljetnoj haljinici. "Otok me izuo iz cipela", napisala je ispod objave.

Marijana u svom odmoru i životu daleko od gradske vrele doista uživa, a da se zna snaći u svakoj situaciji pokazala nam je nedavno kad je na otok stigla u starome kamionetu. "Hvala ti živote", piše voditeljica ispod fotografija. A seoski i otočki život doista su dar i za dušu i tijelo na kojima treba zahvaljivati, a zna to i lijepa Marijana.

Photo: Instagram/Zara

Komentari 0