Stars

Ništa joj ne može stati na put! Marijana Batinić uzela gomilu stvari - i kamionet - u svoje ruke i pokazala praktičnu stranu

  • Marijana Batinić odlično se snalazi na selu, u ulozi voditeljice popularnog showa, a ovaj put pokazala je da se ne boji ni starih kamioneta
  • S prepunim vozilom iz Splita se uputila prema svojoj otočkoj vikendici
  • Ispunjen trendi odjevnim komadima i hrpom građe, s "elegantnom" unutrašnjošću, kamionet je postao pravi hit, posebno zahvaljujući Marijaninom šarmu

Poznata hrvatska voditeljica ponovno je pokazala da joj praktičnost savršeno leži. Marijana Batinić na svom je Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira uz stari kamionet natrpan stvarima.

Budući da joj se jako žurilo, kako je napisala, stvar je uzela u svoje ruke i s prepunim kamionetom iz Splita se uputila prema svojoj otočkoj vikendici. Situaciju je malo bolje objasnila na svojim storyjima koji su nas dobro nasmijali!

 | Autor: Instagram / Marijana Batinić Instagram / Marijana Batinić S vozilom prepunim stvari stigla je na otok i parkirala, a snimatelju uputila simpatičnu opasku da je "bezobrazan". "Triba li kome kamion zala pribacit?", upitala je lijepa voditeljica na storyju.

 | Autor: Instagram / Marijana Batinić Instagram / Marijana Batinić "Nemo'š doć' iz Splita praznih ruku na vikendicu", dodala je Marijana u drugom storyju. Vjerujemo da je u ovoj priči bila samo "transporter" i kamionet drugome prebacila na otok, a u svakom je slučaju pokazala da s lakoćom vozi i prepuno, staro vozilo. I to sve uz osmijeh i šalu!

"Izvoz - uvoz! Svašta... Uzmete li vi stvar u svoje ruke kad vam se žuri ili strpljivo čekate?", upitala je Marijana ispod fotografije  dodavši da ona strpljenja, a ni vremena, nema. Uz njega je pozirala u kratkoj traper suknjici i narančastom topu i stajlingom se savršeno uklopila u priču.

Možda vas zanima WOW! Marijana Batinić je pronašla način kako se osvježiti u sparnim zagrebačkim večerima - priznajemo, rado bismo bile na njezinom mjestu Rubrika Stars Stars

Čini se da je situacija bila ozbiljna (jer vremena je bilo malo), no voditeljica ju je odlučila riješiti na svoj način. To je vjerojatno značilo - krenuti kamionetom.

 | Autor: Instagram / Marijana Batinić Instagram / Marijana Batinić Osim toga, u trajekt je ušla posljednja pa je tako njezina avantura definitivno bila uzbudljiva! U kamionet je na suvozačevo mjesto natrpala hrpu stvari koje su i nama dobro poznate potrepštine za morske radosti. 

 | Autor: Instagram / Marijana Batinić Instagram / Marijana Batinić

Chic ceker, trendi ručnik i traper jaknica svoje su mjesto tako pronašli u 'fešn kamionetu' ispunjenim hrpom građe, dasaka, kućnih aparata i neizostavnim "modernim" sjedalima i volanom.

 | Autor: Instagram / Marijana Batinić Instagram / Marijana Batinić "Grijač ruku, ako si i ljeti zimogrozan", napisala je Marijana uz objavu fotke volana kamioneta. Ovakva dobra, stara vozila često su i najbolji odabir i svi smo mi na njih navikli, a još kad se njihov chabby chic šarm spoji s trendi odjevnim komadima i simpatičnim voditeljicama - kombinacija ne može biti bolja!

Možda vas zanima Presmiješno što se voditeljici Marijani Batinić dogodilo dok je pila kavu - njezina reakcija je vrh! Rubrika Stars Stars

Marijana nam je tako još jednom pokazala da nas smijeh i šarm mogu izvući iz svake situacije i da stari kamioneti mogu biti itekako trendi dodatak, ali i još važnije - najbolje otočko prijevozno sredstvo!

Što kažeš na to da ovog ljeta napraviš nešto za sebe? Odaberi svoju ljetnu missiju i osvoji genijalne nagrade!
 

Photo: Instagram / Marijana Batinić

Komentari 0