Stars

Ljubavno pismo Marijane Batinić nas je baš dirnulo

Naša popularna voditeljica otkrila je tko je njezin terapeut, tableta za smirenje i najbolji prijatelj... Pogađaš?

Marijani Batinić stvarno ne nedostaje ljubavi! Osim što je sretno udana žena, ona je i majka predivne djevojčice, a sada smo otkrili još jednu osobu koja joj svakodnevno ispunjava srce i dušu. Radi se o njezinom četveronožnom ljubimcu, Boston-terijeru Njofri - kojem je posvetila pravu malu odu na Instagramu!

"Zovu ga American Gentleman, ali on je puno više od toga... Naša je dadilja i butler, usisavač koji maše repom kad padne nešto sa stola, radijator koji ne troši struju, tableta za smirenje bez nuspojava, doktor u kući, spužva koja pobriše sve naše negativne emocije, naša velika ljubav, najbolji prijatelj i terapeut...", napisala je Marijana ispod fotografije s neodoljivim ljubimcem!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marijana Batinic📺 (@marijanabatinic)

Marijana je tako svojim pratiteljima na vlastitom primjeru htjela pokazati koliko je ljubimac važan za obitelj i koliko nam zaista ova mala dlakava stvorenja mogu pružiti ljubavi u životu. "Iako su znanstvenici godinama tvrdili da je veza psa i vlasnika svedena na zadovoljavanje njihove potrebe za hranom i sigurnošću, nova istraživanja pokazuju ono što vlasnici pasa oduvijek znaju - da psi mogu voljeti čovjeka." 

Možda vas zanima Ovo je 8 trenutno najskupljih pasmina pasa na svijetu Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber Marijana i Njofra

Našu lijepu se voditeljicu često može vidjeti kako gradom šeće sa svojim malenim ljepotanom, ali i na Instagramu gdje objavljuje fotografije sa svojom, kako ga od milje zove -"tabletom za smirenje". Nama čak i liče, zar ne?!

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0