Life&style

WOW! Bojana Gregorić Vejzović sinoć je zablistala u boji sezone na Gavellinoj premijeri

  • Sinoć je u kazalištu Gavella održana premijera predstave 'Malograđani' u režiji Paola Magellija
  • U predstavi, među ostalima, glume i supružnici Bojana i Enes Vejzović
  • Bojana je na domjenku nakon predstave zablistala u sjajnom crvenom izdanju

Dramsko kazalište Gavella sinoć je bilo krcato jer svi su mnogi pohrlili pogledati najnoviju predstavu 'Malograđani' Maksima Gorkog u režiji Paola Magellija u kojoj, među ostalima, glume i supružnici Bojana Gregorić Vejzović te njezin suprug Enes Vejzović. Predstavu je Bojana odigrala u crnom kostimu, no zato je za domjenak u povodu premijere odabrala boju u kojoj se itekako istaknula među mnoštvom uzvanika. 

 | Autor: Luka Stanzl/Pixsell Luka Stanzl/Pixsell

Možda vas zanima Ove jeseni vladat će crvena! Odabrali smo haljine, torbe, hlače i bluze - sve do 199 kuna Rubrika Moda Moda

Crvenu haljinu s volanom nosila je uz sandale s crvenim vrpcama, a crvena je bila i najupečatljiviji dio njezina make upa. Usne je naglasila sjajnim crvenim ružem i zablistala, a kosu podignula u visoki rep. Ostatak njezina make upa bio je prilično neutralan, no, da bi se postigao ovakav sjaj lica, potrebno je ipak malo priprema. Kakve, Bojana je otkrila na svom Instagramu: 

 

Na dan premijere, 47-godišnja glumica je na lice nanijela peel-off masku kako bi ga nahranila i osvježila, i u videu pokazala kako njezino lice i bez imalo šminke izgleda besprijekorno.     

 | Autor: Luka Stanzl/Pixsell Luka Stanzl/Pixsell

Možda vas zanima Za kakve frizure su se ove jeseni odlučile Bojana, Vanna, Jelena i druge poznate dame? Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0