Beauty

Za kakve frizure su se ove jeseni odlučile Bojana, Vanna, Jelena i druge poznate dame?

  • Koji su trendovi u frizurama ove jeseni? 
  • Prije svega njegovana, sjajna i zdrava kosa
  • Doznali smo kakve boje i frizure biraju naše poznate dame poput Bojane Gregorić Vejzović, Vanne, Jelene Veljače i Tatjane Jurić

 

Već više od 45 godina, Ruža je kultni frizerski brand, a ujedno i jedini koji već 20 godina među svojim salonima ima Institut Kerastase, ali i jedini  AVEDA Lifestyle salon u regiji. Kao dokazani trendseteri na području inovacija u zdravlju, njezi kose i vlasišta, bojenju i oblikovanju frizura Ružin kreativni tim predstavlja novu kolekciju koju utjelovljuje 7 prekrasnih žena, ujedno Ružinih ambasadorica i muza: Bojana Gregorić Vejzović, Vanna, Jelena Veljača, Tatjana Jurić, Renata Sopek, Ecija Ivušić i Dorin Zelenika.

Savršena kosa, kosa kakvu svi priželjkujemo rezultat je HAIR SPA tretmana koji nas vode do zdravog vlasišta i kose, ali i savršene boje i frizure. Jedno bez drugog ne ide.
Inovativni HAIR SPA  tretmani, jedinstveni uređaji za njegu kose i vlasišta, Ruža Signature tehnike bojenja i presonalizirani pristup krojen po mjeri svakog klijenta DNA su usluga svakog od Ružinih salona, a i dio rutine brige o kosi Ružinih ambasadorica.

 

Bojana Gregorić Vejzović: boja čokolade

Bojana Gregorić Vejzović je Ružina muza i zaštitno lice već 20 godina. Ona je svevremenski lijepa i pravi je simbol profinjene ženstvenosti, stoga savršeno nosi jedan od Ružinih trendova ove sezone: čokoladno-smeđu Ruža Signature boju. Boja je postignuta decentnom Contouring tehnikom, koja stvara neprimjetnu igru svjetla i sjene čime su postignuti sjaj, punoća i luksuz boje. Top frizura sezone je bogati konjski rep:  Ruža Signature Ponytail - postignut uz dodatak Ruža signature umetaka za kosu. Za njegu Bojana koristi Ruža Detox ritual za zdravlje i revitalizaciju vlasišta, zatim Kheratermie, intenzivan tretman za strukturu kose,  Fibroplastiku, tretman poput fillera za kosu, za punoću i snagu, te uz Ruža Signature Hair Glossing tretmane za izrazit sjaj.

 | Autor:


Vanna: platinasti bob  

Vanna je Ružina muza i zaštitno lice već više od 18 godina, a sada predstavlja i nosi glavni trend sezone - platinasti bob. Pjevačica svoju kosu njeguje uz nezaobilazni Aveda Botanical Therapy tretman za detoksikaciju i balans vlasišta te snagu i sjaj kose, a vlasi još i dodatno uz Ruža Signature Aveda Fill Me In tretman za punjenje i osnaživanje kose, te Invati Hair Spa tretman za čvrstoću i gustoću.

 | Autor: Mladen Šarić Mladen Šarić


Renata Sopek: volumen u pokretu


Renata i Ruža zajedno su od 2004., punih 15 godina. Volumen u kosi i senzualan dojam postignuti su  uz Ruža Very Sexy Hair signature frizuru i Ruža signature boju Baby Platinum Blond dobivenu Eclipting tehnikom. Ovo je look koji svojom putenošću i senzualnošću naglašava ženstvenost. Istovremeno profinjen i sexy. Za sjaj i punoću Renatine kose bitni su redoviti Hair Spa tretmani pa su tako u Renatinom 'hair beauty režimu': Ruža Signature Detox tretman za zdravlje i elastičnost vlasišta, Ruža Kheratermie i Fibroplastiku za strukturu i čvrstoću vlasi i protiv lomljenja kose, a Ruža Absolute Blond Beautifier za ljepotu i sjaj plave, blond nijanse. Ovi tretmani bitan su dio protokola za osnaživanje i sjaj kose.


 | Autor: Mladen Šarić Mladen Šarić

 

Ecija Ivušić: bakreno-blond

Ecija Ivušić bila je i plavuša i tamnoasmeđe, a sada je njezina kosa obojena u zavodljivu bakreno-blond izvedena u Ruža signature tehnici "Soft Colour". Sve te promjene boja, a da kosa i dalje izgleda sjajno, bujno i zdravo moguće su jedino uz Ruža Hair Spa tretmane i savršenu ekspertizu u području bojenja. Ruža Signature valovi, bakreno blond boja (jedna od trenutno najtraženijih trendova), kosa puna sjaja, bujna i senzualna. Ecijina Hair Spa “beauty rutina” sastoji se od: Ruža Detox Hair Spa tretmana za vlasište, Densifique rituala za gustoću kose, Hair Gloss Hair Spa tretmana za izrazit sjaj te Deluxe Chronologiste Hair Spa rituala za bogatstvo teksture. Rezultat je bujna, sjajna duga kosa, podatna i meka poput baršuna.

 | Autor: Mladen Šarić Mladen Šarić

 

Tatjana Jurić: savršen lob

Prvi puta je obojala kosu u Ruži i već se 15 godina prepušta u ruke Ružinim profesionalcima. Hair Spa tretmani, pilinzi i tretmani vlasišta dio su Tatjanine tjedne rutine.  Tatjana nosi dulji bob, odnosno lob. Apsolutna IT frizura sezone koju je Tatjana prva iznijela i oduševila svih,  naravno u Ružinoj izvedbi. Zavodljivi lob, gust, sjajne i izrađene teksture uz Bronde Red Gloss tehniku bojenja je istovrememo i profinjen i zavodljiv, odiše finoćom i stilom, a opet uz malu intervenciju i opuštenije “beach waves” može dobiti ležerniji, buntovniji dojam. Tatjanin Hair Spa protokol: Ruza signature Scalp Detox, Hair Glossing Hair Spa tretman i Color Reviver Hair Spa tretman. Savršena formula za tako bujnu i sjajnu kosu prekrasne boje i odsjaja poput Tatjanine.

 | Autor: Mladen Šarić Mladen Šarić

Dorin Zelenika

 

Blogerica je dio Ružinog ambasadorskog tima već 4 godine. Svoju dugu, bujnu kosu duguje Ruža Signature Hair Spa ritualima, tako važnim za sjaj, zdravlje i bujnost kose. Oni su preduvjet svake savršene boje i frizure. Boja je zlatnobeige blond postignut babylights tehnikom bojenja  bojenja. Ruža Extensioniste, specijalan Hair Spa ritual za očuvanje i rast duge kose, Ruža Hair Detox tretmani za revitalizaciju vlasišta i Ruža Kerastase Blond Beautifier Hair Spa tretman za očuvanje i sjaj plavih nijansi čine Dorininu “hair beauty rutinu”.

 | Autor: Mladen Šarić Mladen Šarić

 

Jelena Veljača

Jedan od važnih trendova ove sezone je snažna, zdrava i sjajna kosa, puna i bogata, baš poput Jelenine.  Kako bismo dodatno naglasili snagu i punoću dodali smo i Ruža signature dodatke za kosu i dobili smo savršenstvo teksture i jos veću duljinu. Boja je Natural beige blond  izveden u sombre i 3D tehnikama, što boji daje dodatnu trodimenzionalnu dubinu i volumen. Jelena redovito radi Aveda Botanical Hair Spa tretman i Aveda Pramasana Scalp Hair Spa tretman za balans, revitalizaciju i pomlađivanje vlasišta te Aveda Fill me In, Aveda Glossing i Aveda Damage Remedy za savršenstvo punoće, sjaja i jačinu kose.

 | Autor: Mladen Šarić Mladen Šarić

 

Photo: None

Komentari 0