Moda

Ove jeseni vladat će crvena! Odabrali smo haljine, torbe, hlače i bluze - sve do 199 kuna

  • Crvenoj boji se predviđa da će postati pravi hit u sezoni koja je pred nama 
  • Ova boja posebno dobro pristaje brinetama kkoje u njoj zablistaju 
  • Izdvojili smo najljepše komade iz trenutačne ponude i to do 199 kuna

Kad spomenemo crvenu boju odmah nam na pamet padnu ljubav i strast na koje nas ona asocira, a također je to i boja u kojoj svaka od nas izgleda dobro i privlačno te ona nikad ne izlazi iz mode. Crvena se uvijek nalazi i na popisu boja koje brinetama pristaju savršeno, ali i ženama drugih boja kose. Već se sad naveliko priča kako će upravo crvena biti pravi hit u sezoni koja nam slijedi. Iz tog razloga smo odlučili pogledati trenutnu ponudu u trgovinama i izabrati najljepše komade do 199 kuna.

Možda vas zanima Model traper jakne s remenom ćemo, izgleda, posvuda viđati ove jeseni! Sviđa li ti se? Rubrika Moda Moda

Haljina je onaj odjevni komad koji nas uvijek spašava kad nemamo ideju što odjenuti. Duge, kratke ili midi haljine, volimo ih u svim dužinama. Jednostavnih su linija s detaljima koji im daju posebnost, ova četiri modela su naši trenutni favoriti za jesen. 

 | Autor: miss7/pr/profimedia miss7/pr/profimedia S lijeva na desno: Zara 119, 90kn; Stradivarius 199, 90kn; Bershka 199, 90kn; Zara 149, 90kn

Kad su hlače u pitanju, u našim ormarima uglavnom prevladava klasika koja uključuje traperice i crne hlače. No s vremena na vrijeme, damo si oduška i izaberemo neku odvažniju boju. Crvena je onda prava boja u kojoj ćeš zablistati naredne sezone. Super izgleda u kombinaciji s bijelom ili crnom majicom ili bluzom. One odvažnije mogu se odlučiti i na color block kombinaciju crvenih hlača s ružičastom i/li narančastom majicom. 

 | Autor: miss7/Profimedia/PR miss7/Profimedia/PR S lijeva na desno: Stradivarius 199, 90kn; Bershka 149, 90kn; Mango 199, 90kn; Reserved 199, 90kn

Možda vas zanima Savršen spoj! Ovih 5 boja UVIJEK izgledaju genijalno na brinetama Rubrika Moda Moda

Crvene košulje i bluze su jedan od onih komada koji su od cijelog izbora najčešće u našem ormaru. Odlično pristaju uz hlače i suknje te se mogu kombinirati s gotovo svakom bojom. Čim ih odjenemo, odmah izgledamo svježe i vedrije.

 | Autor: miss7/Profimedia/PR miss7/Profimedia/PR S lijeva na desno: Zara 179, 90kn; Reserved 119, 90kn; Bershka 149, 90kn; Stradivarius 139, 90kn

 

Detalji u crvenoj boji su uvijek poželjni jer mogu podići i najjednostavniju odjevnu kombinaciju. Mi smo ovog puta odlučili izdvojiti nekoliko tipova torbica između kojih će svaka od nas pronaći model koji najviše odgovara njezinom stilu. Od manje torbice zmijskog uzorka pa do klasičnog ruksaka, izbor je zaista velik. 

 | Autor: miss7/Profimedia/PR miss7/Profimedia/PR Torbica zmijskog uzorka (Zara 179, 90kn); torbica sa zakovicama ( Carpisa 74 kn); lakirana torba (Stradivarius 199, 90kn); ruksak (Stradivarius 119, 90kn)

 

Photo: Instagram/Zara

Komentari 0