Stars

Prepoznaješ li našu glumicu kao balerinu na 30 godina staroj fotografiji?

  • Bojana Gregorić Vejzović na Instagramu je objavila fotografiju s dvjema prijateljicama nastalu prije trideset godina
  • Fotografija je nastala na probi za njihovu prvu baletnu predstavu Giselle unutar ansambla HNK u Zagrebu
  • Izrazila je divljenje prema svim plesačima koji svakodnevno trpe bolove radi postizanja savršenosti plesne izvedbe

Glumica Bojana Gregorić Vejzović je na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj vježba baletne korake. Fotografija je nastala na probi za Bojaninu prvu predstavu Giselle koju je otplesala kao članica baleta HNK u Zagrebu. Uz nju, na fotografiji su i dvije njezine prijateljice i kolegice, balerine Barbara Novković Novak i Emilija Sorić. Za razliku od Bojane, ove dvije balerine nisu svoje baletne papuče okačile na klin već i dalje neumorno plešu.

Možda vas zanima Sve si isprobala, no kosa ti je i dalje suha, oštećena i tanka? Ovih 6 savjeta bi ti moglo pomoći Rubrika Beauty Beauty

Glumica je fotografiju objavila u sklopu proslave Svjetskog dana plesa, a u opisu se naklonila svojim dvjema prijateljicama, ali i svim profesionalcima te izrazila divljenje što dvije balerine i dalje prelaze prag boli klasičnog baleta za ljepotu svake izvedbe i za savršenstvo svakog pokreta. Ako niste prepoznale Bojanu, ona je ova djevojka u sredini.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v)

Možda vas zanima Isplatit će ti se! 5 ključnih komada za ovo proljeće koje možeš kombinirati uz sve i nositi u raznim prilikama Rubrika Moda Moda

Bojana je po završetku baletne škole 1988. godine, dobila angažman u zagrebačkom HNK gdje je provela tri godine. Baletnu karijeru je morala prekinuti nakon ozlijede kuka koju je zadobila plešući u predstavi Labuđe jezero. Premda je balet bio njezina velika ljubav, ozljeda je bila prebolna te joj ples više nije predstavljao užitak. Stoga se okrenula glumi i od 1996. godine je članica dramskog kazališta Gavella. Ipak, Bojana se rado prisjeća svojih plesnih početaka pa je tako nedavno s pratiteljima na Instagramu podijelila još jednu fotografiju baleta te je za svoju objavu priskrbila mnoštvo komplimenata oduševljenih obožavatelja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v)

 

 

 

Photo: Instagram/Bojana Gregorić Vejzović

Komentari 0