Moda

3 modela suknji koja trebaš u svom ormaru za nadolazeću blagdansku sezonu

  • U moru toplih kaputa, džempera i pletiva ove blagdanske sezone istaknut će se neki ženstveni komadi poput suknji napravljenih od različitih materijala
  • Suknje u svaki outfit unose lakoću kombiniranja, a istovremeno svaku kombinaciju čine posebnom i ženstvenom
  • Među top tri modela našle su se popularne kožne, elegantne satenske i upečatljive šljokičaste suknje, a znamo i kako ih kombinirati 

S blagdanskom sezonom krenula je i nova sezona unutar naših ormara, a sudeći prema ponudi high street brendova, ove godine neizostavan dio naše blagdanske garderobe bit će suknje. Suknje se oduvijek ističu kao modni klasik koji svakoj kombinaciji donosi dozu elegancije, a moguće ih je kombinirati na različite načine. U nastavku otkrij s kojim modelima nećeš pogriješiti u prosincu i kako ih bez puno razmišljanja uklopiti u blagdanski look:

1. Zavodljivi saten

Šarmantnoj satenskoj suknji vraćamo se svake sezone. Ona je odlična polazišna točka svake kombinacije koja nam u trenu rješava modne dileme, bilo da je riječ o urbanom dnevnom outfitu ili elegantnom i ženstvenom večernjem izdanju. Suknja od satena u kombinaciji s jednostavnom majicom ili elegantnim slip topom pravi je odabir za ležerni outfit nosiv od jutra do večeri. Jednostavni modeli u upečatljivim bojama ove će blagdanske sezone izazivati oduševljenje na svakom koraku, a ako si u potrazi za jednim takvim, možeš ga pronaći na policama nove kolekcije s.Olivera. Nas je osvojio na prvi pogled!

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Suknja s.Oliver (399,00 kn)

2. Šljokice i sjaj

Šljokice su ponovno "in", a ove godine posebno su nam drage na suknjama! Šljokičaste suknje, koje su same po sebi statement komad, više nisu rezervirane samo za večernje izlaske i postale su uobičajeni dio svakodnevnog outfita. Ono što je sigurno - svaku tvoju kombinaciju učinit će zanimljivijom i u njoj nećeš proći nezapaženo. Ovaj must have komad omiljeni je modni odabir brojnih fashionistica koje ga najčešće kombiniraju s oversized džemperima i tako kreiraju outfit idealan za sve prilike. Za vrijeme blagdanske sezone duge ili midi šljokičaste suknje odličan su izbor za poslovna i dnevna izdanja, a kraće modele biraj za niz večernjih izlazaka kojih u blagdansko vrijeme neće nedostajati.

 | Autor: miss7/Instagram @champagneandchanel/PR miss7/Instagram @champagneandchanel/PR Suknja s.Oliver (399,00 kn)

3. Moćna koža

Sjajna, matirana ili brušena, koža je materijal koji rado biramo dolaskom prvih jesenskih dana i "furamo" u različitim outfitima do kraja zime. Kad je riječ o suknjama, modeli od kože idealni su za večernje prigode, a odlično pristaju i uz svečane kombinacije tijekom blagdanske sezone. Primjerice, kožnu suknju možeš nositi uz elegantne bluze, ležerne košulje ili fino pletivo i tako kreirati efektnu kombinaciju, idealnu za sve blagdanske prigode. Možeš je pronaći u najrazličitijim duljinama i oblicima, a naš je favorit ovih blagdana definitivno midi model koji se odlično uklapa u svaki stil i pruža brojne mogućnosti kombiniranja. 

 | Autor: miss7/Instagram @junesixtyfive/PR miss7/Instagram @junesixtyfive/PR Suknja s.Oliver (479,00 kn)

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Photo: Instagram @whowhatwear
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • martete141

    nikad nisam učio da ću ga vratiti sve dok nisam vidio komentar na internetu o dr.agbazara i kontaktirao sam ga, nakon što sam slijedio sve upute koje mi je dao dr. Agbazara, moj suprug se vratio molivši za oproštaj u ... prikaži još!