Moda
proizvod za zaštitu kose od topline

Pegle, sušila, uvijači mogu oštetiti kosu: 8 najboljih proizvoda za zaštitu od topline

  • Prilikom stiliziranja kose, kako bismo upotpunili njegu, uvijek je potrebno nanijeti i proizvod za zaštitu kose od topline
  • Pegle, sušila i uvijači za kosu visokim temperaturama mogu naštetiti strukturi i izgledu kose, stoga su serumi, regeneratori i sprejevi za zaštitu kose od topline idealno rješenje
  • Većina njih će zaštititi kosu, pružiti joj sjaj i omogućiti lakše stiliziranje

Svakodnevno stiliziranje kose, posebno toplinskim alatima poput sušila, pegli i uvijača za kosu može imati negativan utjecaj na zdravlje i izgled naše kose, ako ne koristimo posebne proizvode namijenjene za zaštitu kose od topline. 

proizvod za zaštitu kose od topline | Autor: Instagram @livingproofinc Instagram @livingproofinc proizvod za zaštitu kose od topline

Proizvodi koji štite od visokih temperatura alata za stiliziranje, zaštitit će zdravu kosu i pomoći obnoviti oštećenu te joj dati zdravi, sjajan izgled. Ovi serumi, regeneratori i sprejevi funkcioniraju tako da oko vlasi kose stvaraju tanak sloj koji služi kao zaštitna barijera kako kosa ne bi bila oštećena prilikom stiliziranja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Color Wow (@colorwowhair)

Proizvodi u obliku spreja bit će najbolji izbor za finu i tanku kosu jer neće biti preteški, dok će kreme i serumi bolje funkcionirati na kovrčavoj i gušćoj kosi.

proizvod za zaštitu kose od topline | Autor: Instagram @theouai Instagram @theouai proizvod za zaštitu kose od topline

U nastavku donosimo kvalitetne proizvode za zaštitu kose od topline!

John Frieda Frizz Ease Extra Strenght serum 

Ovaj proizvod sadrži više učinkovitih namjena te će osim zaštite kose od topline, djelovati i na zaglađivanju neposlušne kose, zahvaljujući trima uljima koja su dio formule, arganovom, kokosovom i moringa ulju i koji serumu daju predivan tropski miris.

proizvod za zaštitu kose od topline | Autor: Notino Notino John Freida, Frizz Ease Extra Strenght sprej, (10,00 eur)

Living Proof Restore Perfecting sprej

Ovaj lagani sprej za zaštitu kose od topline može se nanositi na mokru i suhu kosu, a kosi pruža i UV zaštitu. Nakon nanošenja, kosu će zaštititi prilikom stiliziranja i dati joj predivan zdravi izgled i sjaj. 

proizvod za zaštitu kose od topline | Autor: feelunique.com feelunique.com Living Proof, Restore Perfecting sprej, (32,70 eur)

Moroccanoil Protect termozaštitni sprej za oblikovanje kose glačalom ili uvijačem

Lagana, hranjiva formula Morrocanoil Protect spreja predivnog mirisa sadrži njegujuće arganovo ulje, a kosi će pružiti zaštitu od toplinskog oblikovanja do čak 230 °C, a kosa će nakon stiliziranja peglom ili uvijačem izgledati hidratizirano i zdravo.

proizvod za zaštitu kose od topline | Autor: Notino Notino Morrocanoil, Protect termozaštitni sprej, (28,80 eur)

Ouai sprej za zaštitu kose od topline

Sprej za zaštitu kose od topline brenda Ouai, celebrity frizerke, poduzetnice i influencerice Jen Atkin, ima ugodan miris, a kosi daje volumen i sjaj te je dizajniran kako bi kosu zaštitio od oštećenja nastalih stiliziranjem. Ravnomjerno se nanosi na kosu i čini ju otpornom na vlagu te je idealan za korištenje na svim tipovima kose.

proizvod za zaštitu kose od topline | Autor: the-lab.hr the-lab.hr Ouai, sprej za zaštitu kose od topline, (34,51 eur)

 

Možda vas zanima Smeđa kosa s plavim pramenovima: 10 inspirativnih primjera kako nositi ovu kombinaciju Rubrika Beauty Beauty

Color WOW Dream Coat Supernatural sprej

Popularan Dream Coat Supernatural sprej kosi će pružiti nevjerojatan volumen, sjaj koji traje danima i zaštititi ju od toplinskih alata za stiliziranje kose. Lagana vodenasta formula nahranit će kosu i spriječiti kovrčanje te ju učiniti svilenkasto glatkom na dodir. 

proizvod za zaštitu kose od topline | Autor: Cult Beauty Cult Beauty Color WOW, Dream Coat Supernatural sprej, (30,51 eur)

Balea sprej za zaštitu kose od topline

Balea sprej za zaštitu kose od topline sadrži posebnu 2-faznu recepturu koja štiti kosu za vrijeme feniranja, peglanja i oblikovanja, a djeluje na temperaturama do 220 stupnjeva celzijusa. Ova učinkovita zaštita pri toplinskom oblikovanju kose ne sadrži silikone i kosi daje mekoću i sjaj.

 | Autor: Pr Pr

Kérastase Résistance Ciment Thermique njega

Termoaktivna regenerativna njega za oslabljenu i oštećenu kosu omogućuje feniranje, peglanje i uvijanje kose bez straha od oštećenja, a kosa nakon primjene ostaje nahranjena, svilenkasto meka i prirodno sjajna. Sadrži posebnu tehnologiju Vita-Ciment® Topseal, koja popunjava međustaničnu strukturu kose i tako je jača iznutra, ekstrakt Selaginellae lepidophyllae (Jerihonska ruža), biljke koja može preživjeti u vrlo nepovoljnim uvjetima i ističe se svojim obnavljajućim sposobnostima, keratin i ceramide. 

proizvod za zaštitu kose od topline | Autor: Notino Notino Kérastase, Résistance Ciment Thermique njega, (26,90 eur)

Sol de Janeiro Brazilian Joia™ Milky leave-in regenerator

Zaštitni regenerator u spreju, bez ispiranja, predstavlja jednostavan i brz način regeneriranja vaše kose uz mnogo drugih pogodnosti, poput lakšeg češljanja i uređivanja te hidratiziranja kose i zaštite od UV zračenja.

proizvod za zaštitu kose od topline | Autor: Notino Notino Sol de Janeiro, Brazilian Joia™ Milky regenerator, (30,20 eur)

Možda vas zanima Tajno oružje glumice Lily Collins za meku i sjajnu kosu je ovaj suhi šampon Rubrika Beauty Beauty
 
Photo: Instagram @livingproofinc

Komentari 0