Moda
Paula Sikirić

Paula Sikirić outfit u jesenskim smeđim nijansama razigrala je upečatljivim (čitaj: preludim) Balenciaga cipelama

  • Tipične jesenske boje koje volimo nositi u ovo doba godine, poput svih nijansi smeđe, uvijek možemo kombinirati s jarkijim nijansama, koje će se posebno istaknuti u našem outfitu
  • Ovom se formulom poslužila i Paula Sikirić, koja je elegantan set s potpisom brenda A'marie spojila s rozim Balenciaga cipelama
  • Efektan par cipela mnoge je podsjetio na model kakav bi nosila Barbie ili pak Minnie Mouse!

Svima nam je dobro poznato koliko dobro uklopljeni modni dodaci i cipele mogu podići outfit, posebno ako se radi o doista efektnim komadima, a u svojoj modnoj kombinaciji, koju je nazvala "najdražom ovog tjedna", Paula Sikirić uklopila je neočekivan par cipela s visokim potpeticama iz nove Balenciagine kolekcije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by #ŠIKSIK (@paulasik)

Moguće je da se Paula poslužila i TikTok trendom 'teorije pogrešnih cipela', koja kaže kako je za stvaranje savršenog outfita koji će izgledati jedinstveno i posebno, ključan odabir cipela koje inače nikako ne bismo spojili s tom modnom kombinacijom. 

Paula je tako pink Balenciaga cipele presvučene spandex materijalom te specifičnog, 'napuhnutog' izgleda kombinirala s elegantnim setom brenda A'marie u klasičnog jesenskoj tamnosmeđoj nijansi.

Pamela Badžek Možda vas zanima Cool prošivena jakna koju nosi Pamela Badžek u Mangu je dostupna i ove godine! Rubrika Moda Moda

Ženstvena bluza spuštenih ramena te midi suknja s drapiranim detaljima Pauli su savršeno pristajale, a u cijelu kombinaciju Paula je dodala i malu baguette torbicu brenda A'Cloud u raskošnoj čokoladnoj nijansi.

Ipak, najviše pažnje svakako su privukle njene cipele, koje su sve odušveile te su ih mnogi u komentarima usporedili s onima kakve bi nosila Barbie ili Minnie Mouse!

U nastavku donosimo detalje Paulinog outfita!

A'marie set | Autor: A'marie A'marie Foto: A'marie. bluza Demi, (119,00 eur); suknja Vivi, (135,00 eur) Balenciaga cipele | Autor: Balenciaga Balenciaga Foto: Balenciaga. cipele s visokom potpeticom, (1.290,00 eur) A'Cloud torbica | Autor: acloud-official.com acloud-official.com Foto: acloud-official.com. A'Cloud torbica, (258,00 eur)

Kate Middleton Možda vas zanima Odbacila je sako i, neočekivano, odabrala pleteninu: princeza od Walesa nosi vrlo trendy komad Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @paulasik

Komentari 0