Moda
Kate Middleton

Odbacila je sako i, neočekivano, odabrala pleteninu: princeza od Walesa nosi vrlo trendy komad

  • U posljednjih nekoliko javnih pojavljivanja, Kate Middleton nosila je samo savršeno skrojena odijela te nas naviknula na ovu svoju elegantnu 'uniformu'
  • Ipak prilikom posjeta Vsi Razom Community Hubu, princeza od Walesa odlučila se za nešto drugačiju modnu kombinaciju, no ništa manje sofisticiranu
  • Uz klasične hlače na crtu, u outfitu u sivim nijansama, Kate je nosila i trendy pleteni prsluk

Kate Middleton nikad ne griješi sa svojim elegantnim modnim odabirima, a nakon što je posljednjih nekoliko tjedana nosila samo chic odijela skrojena po mjeri, za posljednji službeni posjet Kate je umjesto klasičnog odijela odabrala svježu verziju jesenskog slojevitog outfita koji je izgledao iznimno sofisticirano.

Kate Middleton | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia. Kate Middleton

Glavna zvijezda njenog outfita svakako je bio pleteni prsluk bez rukava i s visokim ovratnikom, model koji će u raznim pletenim verzijama dostojno naslijediti lanene prsluke koji su bili pravi ljetni modni hit.

Možda vas zanima Bijela boja savršeno se slaže s nijansama karamele, a najbolji dokaz je styling ove nasmijane plavuše Rubrika Moda Moda

Kate je nosila modnu kombinaciju u sivim nijansama, s tamnosivim elegantnim hlačama širih nogavica te trendy pletenim sivim prslukom, ispod kojeg je nosila klasičnu bijelu košulju.

Kate Middleton | Autor: Profimedia Profimedia

Hlače brenda Sézane , model Martin savršeno su se složile s Cefinn prslukom. Komade ovog brenda Kate je već nosila ranije ove godine, točnije zelenu haljinu leopard uzorka tijekom ljeta te pletenu tamnoplavu haljinu početkom godine. Model J.Crew cipela s blok petom idealno se uklopio u Katein dnevni styling.

Katein sivi styling u trendu je i sa sve većom popularnosti ovih neutralnih nijansi u ovoj jesenskoj sezoni, što smo već mogli vidjeti i na proteklim Tjednima mode.

Možda vas zanima Bukle je kao stvoren za jesen. Nikad ljepše sakoe pronašli smo na H&M-ovim policama Rubrika Moda Moda
Photo: Profimedia

Komentari 0