Moda

Pamela Badžek i Adriana Ćaleta-Car uvijek su u trendu. Pa su tako vlasnice i najpopularnije pismo torbe

Kada bismo morali izdvojiti jedan modni brend koji apsolutno drži prevlast u popularnim modelima torbi već nekoliko sezona, bez razmišljanja bismo rekli da je to Bottega Veneta. Talijanska modna kuća doživjela je veliki procvat, a sve zahvaljujući modelima od isprepletene kože koja joj je postala prepoznatljivim znakom. Jodie model torbe zaslužan je za veliku slavu Bottega Veneta brenda, a čini se da ima i nasljednika. Poslije Jodie, popularan je postao Andiamo model torbe, ali ne toliko koliko model Andiamo clutch. Riječ je o duguljastoj clutch torbi od isprepletene kože koja dolazi s malenom ručkicom i zlatnim detaljem koji imitira gumb.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

Vreće za sjedenje Bottega Veneta Možda vas zanima Ravno s modne piste Milana: Bottega Veneta vreće za sjedenje u obliku životinja sada su na prodaju Rubrika Moda Moda

Svjetske influencerice nisu jedine koje su se zaljubile u ovaj model Bottega Veneta torbe, jer smo ju vidjeli i na više profila domaćih djevojaka. Andiamo clutch torba trenutno dolazi u bojama kao stvorenima za jesen - tamno zelenoj, čokoladno smeđoj, crnoj, sivoj i brojnim drugima, a naše influencerice su se odlučile na klasiku. Pamela Badžek i Adriana Ćaleta-Car pozirale su sa svojim Andiamo clutch torbicama i dokazale da njihova popularnost nije neopravdana jer nam je pogled zapeo upravo za njih. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pamela Badžek (@august_xvi)

Andiamo clutch, brenda Bottega Veneta, torba je u koju treba uložiti veću svotu novca jer joj je cijena 2400 eura. Uz to, torba je trenutačno tako popularna da postoji mogućnost da nekih boja nema na stanju. Je li ova malena torba vrijedna tog novca na tebi je da procijeniš, ali ne možeš reći da nije šarmantna.

 | Autor: Bottega Veneta Bottega Veneta Foto: Bottega Veneta, Andiamo Clutch, boja Kaki

 | Autor: Bottega Veneta Bottega Veneta Foto: Bottega Veneta, Andiamo Clutch, boja Barolo

 | Autor: Bottega Veneta Bottega Veneta Foto: Bottega Veneta, Andiamo Clutch, boja Fondant

 | Autor: Bottega Veneta Bottega Veneta Foto: Bottega Veneta, Andiamo Clutch, boja Black

 | Autor: Bottega Veneta Bottega Veneta Foto: Bottega Veneta, Andiamo Clutch, boja Sterling

 | Autor: Bottega Veneta Bottega Veneta Foto: Bottega Veneta, Andiamo Clutch, boja Emerald green

Photo: Instagram @adrianadurdevic

Komentari 0

Top ponuda

Tečaj €/kn: 7,53450