Moda
Bottega Veneta Andiamo torba

Bottega Veneta predstavila je novu verziju omiljene Andiamo torbe, savršena je za ljeto!

  • Jodie, Sardine i Andiamo samo su neke od obožavanih dizajna torbi brenda Bottega Veneta
  • U posljednje vrijeme Andiamo je posebno popularna, a brend je sad predstavio i novu verziju za ljeto
  • Izrađena u kombinaciji platna i kože, dvobojna Bottega Veneta Andiamo savršena je za ljetne dane, a možemo ju naravno nositi već i sad!

Kreativni direktor talijanskog brenda Bottega Veneta, Mathieu Blazy proširio je liniju modela torbe Andiamo, koja umjesto od prepoznatljivog dizajna isprepletene kože, dolazi u kombinaciji bež platna i svjetlosmeđe kože. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE Taiwan (@elletaiwan)

Torba je po prvi put predstavljena zajedno s kolekcijom za proljeće i ljeto 2024., a novi dizajn, dostupan u manjoj i većoj verziji posveta je savršenoj torbi za putovanja izrađenoj od najkvalitetnijih materijala. U najnovijoj Bottega Veneta ljetnoj kampanji, supermodel Liu Wen je u glavnoj ulozi predstavljanja novog modela.

Bottega Veneta Andiamo torba | Autor: Bottega Veneta Bottega Veneta Foto: Bottega Veneta, Andiamo torba Large Bottega Veneta Andiamo torba | Autor: Bottega Veneta Bottega Veneta Foto: Bottega Veneta, Andiamo torba Large (6.300,00 eura)

Možda vas zanima Polène ima novi model torbice u metalik boji - već je miljenica modnog svijeta Rubrika Moda Moda

Model Andiamo, što je talijanska riječ za "idemo", bezvremenske je sofisticirane siluete te u originalu dolazi  u verziji od ručno pletene kože Intrecciato uzorkom u raznim bojama i veličinama. Novi model u kombinaciji više materijala bit će idealna torba za dnevne, ali i večernje modne kombinacije.

Bottega Veneta Andiamo torba | Autor: Bottega Veneta Bottega Veneta Foto: Bottega Veneta, Andiamo torba Small (3.300,00 eura)

Bottega Veneta Andiamo torba | Autor: Bottega Veneta Bottega Veneta

Kultna torba koju obožavaju nositi mnoge trendseterice i u novoj verziji dolazi s jednom kraćom ručkom te dugačkom isprepletenom koja je podesiva te omogućava nošenje na jednom ramenu ili preko tijela. Novi model Andiamo torbe također krasi i metalni detalj u obliku čvora na isprepletenoj ručki.

Izrađena u izdržljivoj kombinaciji bijelog lana i pamuka te smeđe meke kože, koja je obrađena posebnom tehnikom kako bi izgledala pomalo iznošeno, Andiamo torbu karakterizira čvrsta struktura koja ne umanjuje na delikatnoj eleganciji ovog modela.

Manja verzija nove Andiamo torbe na bottegaveneta.com dostupna je po cijeni od 3300 eura, dok je cijena većeg modela 6300 eura.

Možda vas zanima Potpuno bijelu kombinaciju prolaznica je začinila ružičastim detaljem, Dior torbicom, i tek prstohvatom zlata Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @mathparadise

Komentari 0