Moda

Ovo su najbolji prekrivači za badiće uz koje ćeš vizualno stanjiti liniju i sakriti sve nedostatke

  • Prekrivala za plažu posljednji su krik mode, a njihova ponuda je sve raznovrsnija
  • Ona nam pomažu osigurati dozu samopouzdanja, jer skidanje nije uvijek lak zadatak
  • Mlohave ruke, jaka bedra, širok struk? Evo koje pokrivalo skriva pojedini "nedostatak"

Odlazak na plažu za mnoge žene nije ugodno iskustvo jer su suviše zabrinute zbog vlastitog izgleda. Dozu samopouzdanja svakako bi ti mogle dati pokrivala poput parea ili marama. Ovi laskavi stilovi prikrivaju problematična mjesta koja želite sakriti, bez skrivanja atributa koju ćete rado pokazati. U nastavku donosimo savjete stilista koji bi ti mogli biti od velike koristi.

Novi modeli kupaćih kostima Možda vas zanima Zavirili smo u trgovine i otkrili koja će tri modela kupaćih vladati plažama ovog ljeta Rubrika Moda Moda

1. Trbuh

Želiš sakriti trbuh? Neka tvoj odabir bude takozvana 'halter dress', odnosno haljina s povišenim ovratnikom. Nju ćeš vrlo lako formirati tako da dužu maramu zavežeš oko vrata. Ovaj način vezanja produžit će tvoju figuru i vizualno odvojiti oči promatrača od dijela koji želiš sakriti. Ako želiš sakriti trbuh izbjegavaj marame ili pareo vezati oko struka.

Što opseg struka koji imaš znači za tvoje zdravlje? Izgleda da 'šlauf' nije estetski problem...

 | Autor: Shutterstock Shutterstock Ilustrativna fotografija žene na odmoru

2. Struk

Smatraš kako nemaš dovoljno uzak struk i njegovo pokazivanje predstavlja ti noćnu moru? U tom slučaju odaberi kraću haljinu ili kombinezon s elastičnom trakom u struku koja će uspješno vizualno minimalizirati struk. Vodi računa o tome da odabrano pokrivalo, posebice kombinezon, ima duboki V-izrez jer se on ponaša poput strelice koja pogled usmjerava prema dolje. Također, radije odaberi komade s lepršavim porubom jer se pozornost također udaljava od dijela koji želi sakriti.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock Ilustrativna fotografija žena na odmoru

Možda vas zanima Pripreme za more: Uz ove super savjete tvoja će koža zablistati u trenu Rubrika Life&style Life&style

3. Ruke

Stilisti su rješenje za prekrivanje mlohavih ruku pronašli u rastezljivim majicama dugih rukava, izvedenih od prozračnog materijala. Ove modele možeš pronaći u sportskim prodavaonicama na odjelima trkaće ili odjeće za vodene sportove. Sjajan je podatak što u sebi već imaju zaštitni faktor koji blokira štetne UV zraka, što je svakako dodatna prednost!

Priprema za bikini: Ova vježba oblikuje bedra, trbuh i ruke, a uopće nije teška!

 | Autor: Shutterstock Shutterstock Ilustrativna fotografija žene na odmoru

4. Bokovi

Pri skrivanju jakih bokova od velike koristi bi ti mogle biti prozračne hlače sa širokim nogavicama. Važno je samo da odabereš one izvedene od tankog, po mogućnosti prirodnog materijala koji će tvojoj koži omogućiti da diše. Premda su duge hlače možda netipičan odabir za ljetno pokrivalo, one doista skrivaju sve - od celulita, preko mlohavih bedara sve do paučinastih vena.

Photo: Shutterstock

Komentari 0