Moda

Ovo su hlače za tebe - ako želiš da ti noge izgledaju poput pečenih bataka

Jedan od prvih bizarnih trendova koji su se pojavili na početku godine možda postane komad koji ćemo viđati na ulicama?

Počela su sniženja, i s veseljem pregledavamo internet ponudu i mogućnosti online šopinga. Lutajući tako bespućima weba, naletjeli smo na vrlo zanimljivu ponudu. Nešto što vjerojatno nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a pogotovo, hm, ljubitelje piletine. Sad kad smo ti bacili bubicu u uho vrijeme je da otkrijemo o čemu se radi. To su ni više ni manje nego hlače koje nalikuju na pečene pileće batke. 

Možda vas zanima Traperice i pulover: 5 načina da ova kombinacija više nikad ne bude dosadna Rubrika Moda Moda

 | Autor: Printscreen/Amazon Printscreen/Amazon

Ove hlače inspirirane slasnim jelom, prodaju se na stranici Amazon, točnije kod korisnika znakovitog imena CieKen za 6,99 dolara odnosno za 46 kuna. Mjere u kojima su hlače dostupne su od S do XL. Ako ti nisi preveliki fan ideje da sama nosiš ovakve hlače, možeš ih uzet svojim prijateljima i promatrati njihove reakcije koje će biti neprocjenjive. 

Možda vas zanima Ovo su 3 načina kako nositi suknju sezone Rubrika Moda Moda

 | Autor: Printscreen/Amazon Printscreen/Amazon

U opisu uz cijenu piše - 'Najšik hlače poput bataka koje su vrlo popularne na Facebooku i Instagramu'. A još neki opisi ovog artikla su nas dobro nasmijali, a donosimo ti samo neke od njih - ''Podsjećaju na KFC pileći batak". "U njima možeš izgledati kao mrkva, hrskavi čips ili konj straga". ''Rijetki su komadi odjeće koje svatko od nas može nositi savršeno, a ove hlače su upravo taj komad. Ako ih kombiniraš uz tenisice, dobit ćeš najudobniju odjevnu kombinaciju.''

Moramo biti iskreni, ovi opisi bi nam vrlo lako mogli prodati ovaj novi modni trend. Neki korisnici društvenih mreža već su uvjereni kako su one prava stvar. Jedan je tako napisao: ''Želim jedne odmah!''.

No ipak, nisu svi oduševljeni. Jedna djevojka je na Twitteru napisala ''Ako ove hlače postanu trend, dat ću si za pravo da svakome koga vidim u njima kažem da izgleda kao idiot.''

Možda vas zanima Društvene mreže gore: Je li to Melania Trump zaboravila hlače? Rubrika Stars Stars

Kako god bilo moramo priznati da izgledaju jako udobno i da u njih stane puno pravih bataka, ali bi ipak bilo malo smiješno baš to ručati. Prizor kao da smo mama koka pečenom piliću. 

Photo: Printscreen/Amazon

Komentari 0