Stars

Društvene mreže gore: Je li to Melania Trump zaboravila hlače?

Modni stil američke prve dame veoma je hvaljen, ali njen jučerašnji modni izlet postao je pravi predmet sprdnje na društvenim mrežama.

Otkad je postala prva dama Amerike, Melania Trump živi pod snažnim povećalom javnosti, a svaki njen potez postaje predmet rasprave. Budnim okom promatra se njen stil, a ona stvarno rijetko ostavlja prostora za modnu kritiku. Većina njenih ovogodišnjih modnih kombinacija stvarno je bila pun pogodak, a čini se da Melania s lakoćom prati nužna pravila odjevanja i dress codove. Ipak, njena jučerašnja modna kombinacija zažarila je društvene mreže. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by melaniatrumplookbook (@melaniatrumplookbook) on

Naime, za jučerašnji povratak u Washington, Melania je odjenula maslinasto zeleni Prada kaput s remenom i duplim kopčanjem, a ispod su se nazirale Ralph Lauren kožne hlače u boji devine dlake. Za razliku od visokih potpetica u kojima se često pojavljuje, Melania se pojavila u Louboutin nude balerinkama. Ono što je problematično u cijelom stajlingu je činjenica da Melanijine hlače na nekim slikama izgledaju kao da ih uopće nema.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hideki Matsuzaki (@momoniku100g) on

Iako se nama čini da su hlače stvarno divno naglasile njene duge noge, Twitter su preplavili komentari o tome kako joj je Trump stvarno krasno složio ''nude tonove''. ''Dovraga. Pa to je stvarno mini-mini suknja.'' - piše u jednom od najpopularniijih komentara. Osim toga, korisnici su joj zamjerili i što, usred noći, nije skinula sunčane naočale, ali ovo definitivno nije prvi put da to čini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by First Lady Melania Trump (@alwaysmelania) on

Zanimljivo je da društvene mreže još uvijek nisu oprostile Melanijin božićni gaf. Naime, ona je za posjete vojnim odredima u Iraku obula žute, klasične Timberland čizme. Ni to im se nije svidjelo. Ipak, nije moguće svima ugoditi, a nama se čini kao da prvu damu Amerike ružni komentari uistinu ne diraju previše. 

 

 

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0