Moda

Ovo je 5 modnih zapovijedi kojih se J.Lo uvijek pridržava, a pokazala je da u modi nikada ne griješi

  • Iako je diljem planete prvenstveno poznata kao jedna od najuspješnijih pjevačica svih vremena, J.Lo je i izvrsna glumica, poduzetnica te jedna od najvećih modnih ikona današnjice
  • Svakom svojom kombinacijom dokazuje da su godine samo broj, ali i da ona jednostavno ne zna pogriješiti
  • Od najbazičnijih lookova do onih koje se pamti i desetljećima kasnije, podvukli smo crtu i izvukli 5 modnih zapovijedi od kojih nikada ne odstupa
  • Pročitaj više: Čudesni puder Charlotte Tilbury koji u trenu briše pore, čak je i J.Lo uspio ostaviti bez teksta

Još otkako je one davne 1999. svojim debitantskim singlom 'If You Had My Love' poharala svijet poput kakvog uzavrelog uragana, Jennifer Lopez kroz cijelu je svoju karijeru redovito dokazivala da, očito, ne postoji ništa za što nije talentirana. Iako je diljem planete prvenstveno poznata kao jedna od najuspješnijih pjevačica svih vremena, ona je i izvrsna glumica, poduzetnica te jedna od najvećih modnih ikona današnjice. 

Svakim danom i svakom odjevnom kombinacijom dokazuje ne samo su godine samo broj koji ne mora značiti i u njenom slučaju doista i ne znači ništa, već i da ona jednostavno ne zna pogriješiti. Pažljivo secirajući njezin modni izričaj, podvukli smo crtu i izvukli 5 modnih zapovijedi od kojih nikada ne odstupa! 

Niti jedna modna priča ne smije proći bez statement komada

 | Autor: Instagram @jlo Instagram @jlo Foto: Instagram @jlo

J.Lo dobro zna da je i samo jedan statement komad ili modni dodatak dovoljan da svaki pa i najjednostavniji look pretvori u magnetski privlačan i poseban. Bilo da su u pitanju velike naušnice, statement sunčane naočale, marame ili sama odjeća koja je svojim krojem posebna, ona redovito uspijeva svaku svoju kombinaciju učiniti vrijednom pažnje. I ne samo to nego nas je ovime poučila jednoj od najvažnijih modnih lekcija, a ta je da će uz mijenjanje zanimljivih statement dodataka iste kombinacije djelovati kao potpuno nove i drugačije kombinacije. 

Možda vas zanima Bijela haljina na dva tako različita načina: tko je bolje nosi, Jennifer Lopez ili Hailey Bieber? Rubrika Moda Moda

Monokromatske kombinacije kraljice su svake garderobe

 | Autor: Instagram @jlo Instagram @jlo Foto: Instagram @jlo

Još jedan jednostavan trik kojem Jennifer redovito pribjegava je odijevanje u istom tonu. Nerijetko ju imamo prilike vidjeti u potpuno bijelim ili bež lookovima za vrijeme onih najvrućih, te kaki i sivim kombinacijama za vrijeme nešto hladnijih mjeseci, a koju god boju odabrala, učinak je uvijek isti: monokromatske kombinacije izgledaju nevjerojatno chic i profinjeno, makar riječ bila i o najjednostavnijoj košulji i hlačama. 

Uvijek treba istaknuti svoje atribute

 | Autor: Instagram @jlo Instagram @jlo Foto: Instagram @jlo

Dobro je poznato da je Jennifer i sa svoje 54 godine u boljoj formi nego što su to mnoge dvadesetogodišnjakinje i tridesetogodišnjakinje, a svoje se dobro zategnuto tijelo definitivno ne srami pokazati. Dapače, nerijetko crop topovima ističe svoj definirani trbuh. I ne, ovo ne znači da moramo provesti bezbrojne sate u teretani kako bismo i sami isprobali ovaj trik iako ne vidimo ništa loše u tome, već samo da bismo dobro trebali poznavati svoje tijelo i uvijek ponosno isticati ono na njemu najljepše. 

Možda vas zanima Jednog se jutra JLo probudila i bile su 70-e... Pa se tako i odjenula Rubrika Moda Moda

Maxi haljina najbolje je rješenje za sve trenutke kada smo u stisci s vremenom

 | Autor: Instagram @jlo Instagram @jlo Foto: Instagram @jlo

Svima su nam poznati dani i stuacije kada možemo biti sretni ako uspijemo pronaći dovoljno vremena za tuširanje i presvlačenje i kada isprobavanje i slaganje stotina kombinacija nikako nije opcija. Ako postoji nešto što Jennifer obožava, onda su to duge lepršave haljine u svim mogućim bojama i uzorcima. Ovo je uvjerljivo najjednostavniji od svih njezinih trikova jer, realno, nikada nećemo biti toliko brzo odjeveni kao što ćemo biti u onim slučajevima kada se odlučimo na haljinu ili kombinezon. Dovoljno je samo nabaciti šešir, koji komad nakita i omiljene sandale i spremni smo pokoriti svijet.

Basic komadi zlata vrijede

 | Autor: Instagram @jlo Instagram @jlo Foto: Instagram @jlo

Već smo spomenuli da Jennifer itekako dobro zna modne kombinacije podići statement komadima, no to nipošto ne znači da ju se ne može vidjeti i u najbazičnijim outfitima poput mnogih kakve je nosila prije dvije godine, cijelog ljeta kombinirajući jednostavne bijele majice bez rukava s ležernim širokim hlačama. Ergo, u nekoliko visokokvalitetnih i bezvremenskih basic komada uvijek vrijedi uložiti novac. Ipak su oni temelj svakog dobrog stila!

Photo: Instagram @jlo

Komentari 0