Life&style

Supernapeti krimi-triler koji ne treba propustiti na Netflixu, osvojio je top liste u zemljama diljem svijeta

  • U drugim je zemljama u samo nekoliko dana iskočio među najgledanije filmove, a kod nas prolazi relativno nezamijećeno
  • Što nije u redu - ne zbog samog filma, nego bi bila velika šteta propustiti ovaj više nego napeti krimi-triler
  • Najtoplije preporučamo vlo chiling  'iNumber Number: Zlato iz Johanesburga'

Svakog tjedna Netflix izbacuje nove TV serije i filmove. Broj je velik, no samo se neki popnu na top listu 10 najgledanijih. Najuspješniji projekti ove platforme u 2023. dosad su tako filmovi Extraction 2, 'AKA' i 'Majka' s Jennifer Lopez, jednako kao i serije 'Kraljica  Charlotte' i 'Crno zrcalo'. No, ovom, i to južnoafričkom, krimi-trileru pošlo je to za rukom u brojnim zemljama, diljem svijeta.

Ovaj triler pun akcije izašao je krajem lipnja i u samo je četiri dana privukao veliku pozornost publike diljem svijeta. Nažalost ne i kod nas, zato ovo pišemo, bilo bi ga šteta propustiti... Riječ je o južnoafričkoj produkciji (možda nam se zato nije učinio zanimljivim) koja, usto ne broji nijedno globalno poznato ime, filmu 'iNumber Number: Zlato iz Johanesburga’. 

 | Autor: Pr Pr Foto: pr

Zaplet je otprilike ovakav: Policajac se infiltrira među zločince kako bi istražio povijesnu pljačku zlata koja se dogodila u Johannesburgu. No kako se priča raspliče, bit će prisiljen je birati između svoje savjesti i zakona. Film ima spektakularne akcijske sekvence, ali i mnogo komičnih trenutaka.

 | Autor: Pr Pr Foto: pr

U njemu glume S’dumo Mtshali, Presley Chweneyagae i Brenda Ngxoli u glavnim ulogama i projni drugi izvrsni glumci čija su nam imena jednako nepoznata.

 | Autor: Pr Pr Foto: pr

Na Netflixu kažu da nas čeka navala adrenalina. Pa, zašto ne? Korejsku smo kinematografiju već prigrlili, vrijeme je da istaržimo što nam nudi afrička. Ovaj je triler dobar početak. Toplo, preporučujemo!

Photo: Pr

Komentari 0