Moda

Jednog se jutra JLo probudila i bile su 70-e... Pa se tako i odjenula

  • Ovo nije scenarij za neki film o putovanju kroz vrijeme, ali mogao bi biti - inspirirala nas je odjeća pjevačice
  • Naime, J Lo se od glave do pete odjenula u outfit kao iz 70-ih kojim vladaju smeđi tonovi 
  • Spojila je čak tri prepoznatljiva trenda iz tog razdoblja u jednu kombinaciju. Vrlo moćnu!

Stil odijevanja Jennifer Lopez mogao bi se posljednjih dana nazvati - eksperimentalnim. Neprikosnovena kraljica cipela s debelom platformom iznenadila nas je s nekoliko zanimljivih miksova, čak se uputivši u svijet minimalizma, a odjenula je i ravne đonove prošlog mjeseca, točnije mokasinke!

Pjevačica čiji luksuzni stil je njezin zaštitni znak (jednako kao i druga krajnost, topići i tajice za vježbanje, u kakvima je paparazzi često snimaju) napravila je naočekivani zaokret prema boho stilu iz 70-ih...

Možda vas zanima Vilu koju su J.Lo i Ben Affleck konačno odabrali za svoj dom teško je opisati riječima, jednostavno čarobno Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Foto: Profimedia

Uobičajene traperice zamijenila je za par širokih Chloé hlača od smeđeg samta (ništa ne vrišti više "70-e" od smeđeg samta), još su i patchwork, od više materijala u različitim bojama! Dodala im je blago croppanu bijelu majicu, odgovarajuće retro avijatičarske naočale i frizuru pramenova blago uvijenih od lica u stilu Farrah Fawcett. Tu je ipak podvukla crtu, nema smeđih cipela u stilu isusovki ili kakve modernije inačice sandala u interpretaciji npr. Birkenstocka.

Naprotiv, JLo je svoj inače nostalgični outfit stilizirala parom opasno visokih Guccijevih platformi. Manje Woodstocka, više Studija 54, ali 70-e su i delje ovdje. Završni dodir? Luksuzna torbica Hermès Birkin od smeđeg antilopa (znamo kad su se birkinice rodile, zar ne?), čija je cijena oko 28.000 eura. Ni hipiji više nisu što su bili, zar ne?

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0