Beauty

Ovako stepenasto ošišane šiške odobrile su i zvijezde, poznate dame ih masovno nose

  • Samo mala promjena na šiškama može učiniti veliku razliku i osvježiti frizuru
  • Ovako stepenasto ošišane šiške odobrile su brojne dame s A-liste, počevši sa Jennifer Lopez
  • Kraći i duži pramenovi licu daju zaigrani izraz i ova opuštena frizura nas svojom lepršavom lakoćom vodi prema proljeću

Čini li nam se to ili brojne celeb dame ovih dana skraćuju šiške? I to na točno određen način. Jennifer Lopez tako je predstavila nove, stepenasto ošišane šiške ovaj tjedan, u paketu s cotaggecore udobnim džemperom natikačama visoke pete, a sve u novoj kampanji za brend Coach.

Žene mahom čekaju proljeće za promjenu frizure, kad im se s novim godišnjim dobom po glavi počnu vrtjeti i ideje o novim frizurama i bojama kose, no daleko je još travanj. Može i "zimska" frizura dobiti mali makeover, a mi osvježiti izgled preko reda. JLo nam je dala ideju kako. Apdejtala je dugu kosu boje karamele uz pomoć stepensatih, shaggy šiški dodajući joj tako teksturu i lepršavost.  

Stepenaste šiške u boji karamele

Jennifer Lopez Možda vas zanima Jennifer Lopez odabrala je tip pramenova koji prekrasno uokviruju lice Rubrika Beauty Beauty

Ovako oblikovane šiške dovoljna su promjena, vrlo vidljiva i koja doista čini razliku, a opet manje drastična nego da se šiške sasvim ošišaju, cijelom širinom. Kraći i duži pramenovi licu daju zaigrani izraz, ispod opuštene frizure koja nas svojom lakoćom vodi prema proljeću. Također, duljina ovih šiški je dovoljna da se približi zavjesa šiškama - dovoljno su dugačke sa strane da ih tijekom ljetnih mjeseci možemo staviti iza uha.

Shaggy lob sa stepenastim šiškama

Trenutačno se može vidjeti mnogo zvijezda koje su se odlučile upravo za ovako stepenasto ošišane šiške. Camila Cabello od kraja prošle godine skuplja komplimente za svoje nježne, paperjaste šiške, a Jenna Ortega sa shaggy lobom i iskrzanim šiškama oduševljava fanove ne samo serijala 'Wednesday' nego i šire, koji mladu glumicu smatraju novom it djevojkom. 

Wet-look stepenaste šiške

Ciara je svoje XXL bronde pramenove zamijenila neurednim, wett-look lobom, s totalno iskrzanim pramenovima, a Dua Lipa je spojila novi trend s vlastitim stepenasto ošišanim šiškama.  

Dakle, čini ste da su poznate dame rekle svoje. Stepenaste šiške dobile su odobrenje s A-liste i dobar su način da osvježimo svoj izgled, bilo sad, bilo na proljeće ili ljeto. 

Lažne stepenaste šiške

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milosz (@miloszhairstylist)

Zaobljene stepenaste šiške

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ash K Holm (@ash_kholm)

Prozračne stepenaste šiške

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenny Cho (@jennychohair)

Stepenaste šiške dužine do trepavica

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenny Cho (@jennychohair)

Asimetrične stepenaste šiške

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BAX (@ellabalinska)

Stepenaste šiške na stranu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rio Sreedharan (@rio_hair)

Čokoladne stepenaste šiške

Photo: Instagram@jlo

Komentari 0