Moda
Lanena suknja

Ove ljetne suknje obožavamo bez obzira na godine. Donosimo najljepše primjerke iz aktualne ponude

  • S dolaskom toplijih dana na velika vrata se vraćaju laneni komadi koje obožavamo zbog njihove prozračnosti i opuštenosti
  • Ako je vjerovati modnim stručnjacima upravo će jedan odjevni predmet od ovog materijala vladati ljetnom scenom
  • Riječ je o lanenoj suknji, a mi ti ovoga puta donosimo raznovrsne prijedloge iz aktualne ponude vodećih brendova ulične mode

U ljetnim mjesecima prednost dajemo prozračnim i laganim materijalima! Primat u novim kolekcijama vodećih high street brendova tako redovito preuzimaju laneni komadi. Priznajemo, nije s njima uvijek lako! Najveća mana zasigurno im je brzo gužvanje, a i lako će razotkriti ako si odlučila preskočiti glačanje rublja. Također, važno ih je pravilno tretirati u pranju jer u suprotnom mogu izgubiti boju. No da ne bi ispalo kako smo tekst započeli s tamnije strane, rado ćemo nabrojati i prednosti lanene odjeće!

Možda vas zanima 3 predivna modela haljina koja ćeš posvuda viđati ovo ljeto Rubrika Moda Moda

Lanena vlakna su izuzetno čvrsta i izdržljiva, a opet tako lagana. Riječ je o komadima koji su vrlo udobni za nošenje,  posebno pri visokim temperaturama. Zahvaljujući brzom otpuštanju vlage, u lanenoj odjeće ćeš se manje znojiti te će koža znatno lakše disati. Također, visoke temperature ne oštećuju lanenu odjeću pa ona ne blijedi, što je čini idealnim odabirom za nadolazeće mjesece.

Lanena suknja | Autor: Instagam Instagam Primjeri žena u lanenoj suknji

A među lanenim komadima našao se jedan koji osvaja dame bez obzira na godine i stilske preference. Riječ je o lanenoj suknji midi dužine, odnosno onoj koja seže tih ispod koljena. Ovaj modnim komad je vrlo zahvalan za kombiniranje, a ako je vjerovati  stručnjacima upravo će od odnijeti titulu najpoželjnijeg ljetnog odjevnog predmeta.

Znanost tvrdi da nas odjeća određenih boja čini manje privlačnima u očima ljudi

Lanena suknja | Autor: Pr/Foodballerka Pr/Foodballerka Primjeri lanenih suknji iz aktualne ponude

Primjeri: H&M (oko 225 kuna), C&A (oko 300 kuna), Reserved (229,90 kuna)

Potaknute ovim komentarom zavirili smo u aktualnu ponudu te smo za tebe izdvojile najnovije primjerke lanenih suknji. Na prvom mjestu tu su jednostavne suknje A linije izvedene sama od lana ili u kombinaciji lana i ostalih prirodnih materijala. Iste mogu biti ukrašene dekorativnim remenom koji se veže u struku.

Nježna ljetna odjeća je jako osjetljiva i lako ju je oštetiti - evo kako ćeš ju pravilno prati

Lanena suknja | Autor: Pr/Foodballerka Pr/Foodballerka Primjeri lanenih suknji iz aktualne ponude

Primjeri: Mango (249,90 kuna), Massimo Dutti (599,90 kuna), Zara (229,90 kuna)

Naš drugi prijedlog su uže lanene suknje visokog struka. Ovi modeli najčešće dolaze u neutralnim, crnim ili bijelim nijansama te su vrlo zahvalne za kombiniranje. Ipak, ako si ljubiteljica jarkih boja i uzoraka ne trebaš očajavati. Aktualna ponuda skriva i osebujne lanene komade u koje se lako zaljubiti već na prvi pogled.

Lanena suknja | Autor: Pr/Foodballerka Pr/Foodballerka Primjeri lanenih suknji iz aktualne ponude

Primjeri: H&M (oko 190 kuna), Orsay (229,90 kuna), Uterqüe (850,00 kuna)

Možda vas zanima Ovo proljeće i ljeto nosi se saten: Pronašli smo genijalne haljine, suknje, hlače... Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0