Moda

3 predivna modela haljina koja ćeš posvuda viđati ovo ljeto

  • Haljine se s razlogom smatraju isplativom modnom investicijom
  • Ukoliko odabereš pravi model, sezonski trendovi neće utjecati na njihovu popularnost, a plus je i to što se vrlo lako kombiniraju
  • Brend s.Oliver u novoj kolekciji nudi nam neke od najljepših bezvremenskih modela koje se isplati ugrabiti!

Nije pogrešno slijediti trendove, ali nemoj dopustiti da te pomodne krpice zalude u tolikoj mjeri da zauzmu većinu tvog ormara. Radije ga napuni pažljivo odabranim odjevnim komadima koji će biti nosivi godinama, a mi ćemo ti pomoći u tome jer ti donosimo najbolje bezvremenske modele haljina koje možeš pronaći u novoj s.Oliver kolekciji.

Upravo su haljine najčešće temelj ženske garderobe te nepresušna inspiracija za slaganje nebrojeno mnogo kombinacija. Za to postoji opravdan razlog - dobra haljina jednako dobro će izgledati u dnevnim, ali i večernjim prilikama. Topli i sunčani dani donose vedre boje, razigrane printeve i lagane, lepršave teksture i materijale, stoga smo iz aktualne s.Oliver kolekcije izdvojili tri bezvremenska modela haljina koji savršeno odgovaraju ovim karakteristikama i koje ćeš rado nositi u narednim mjesecima.

Midi haljina sitnog cvjetnog uzorka

Svaka žena koja obožava nositi haljine zasigurno u svom ormaru ima barem jednu cvjetnu haljinu. Šareni cvjetni print, baš poput jaglaca i visibaba, najavljuje dolazak proljeća, a do polica najčešće dolazi u formi romantičnih i ženstvenih haljina koje je teško ignorirati. Jednu takvu pronašli smo i u novoj s.Oliver kolekciji, a riječ je o prekrasnoj žutoj haljini midi kroja sa sitnim cvjetnim printom s retro prizvukom.  | Autor: PR/s.Oliver PR/s.Oliver

Ovaj laskavi kroj haljine pristaje svakoj figuri, a zahvaljujući romantičnom printu cvijeća, odlično se uklapa u dnevne i večernje odjevne kombinacije. U kombinaciji s traper jaknom ili pletenim kardiganom fantastično je rješenje za dnevne prigode, a začiniš li je, primjerice, remenom u struku i elegantnim nakitom te uskočiš u omiljene štikle, za svega nekoliko minuta bit ćeš spremna za večernji izlazak. Ova haljina odlično će izgledati i u kombinaciji s kaubojskim gležnjačama i kožnom jaknom, stoga je nemoj pospremati na dno ormara kad stigne jesen.

Mini haljina s detaljem rupičaste čipke

Haljine ženstvenih krojeva, nema sumnje, bezvremenski su komad i sigurna modna investicija, a ti samo trebaš pronaći kroj koji pristaje tvojoj figuri. Ukoliko voliš naglasiti noge ili jednostavno ne voliš kada ti se odjeća u toplim danima lijepi za kožu, predlažemo ti da u svoj ormar uvrstiš jednu ovakvu mini haljinicu koju ćeš moći isfurati za razne prigode.  | Autor:

Elegantna zelena haljina mini kroja iz nove s.Oliver kolekcije idealan je odabir za sve one dame koje vole romantične detalje kao što je primjerice rupičasta čipka koja krasi haljinu, ali istovremeno ne žele izgledati čedno ili djetinjasto. Ova prekrasna haljina savršeno će se slagati s bilo kojom obućom - od sandala, preko robusnih čizmi, do bijelih tenisica, no naš savjet uz ovu haljinu su sandale s visokom potpeticom. Samim time ćeš casual outfit u nekoliko sekundi prenamijeniti u seksi izdanje u kojem nećeš proći neprimijećeno.

Maksi haljina statement printa

Maksi haljine protekle sezone su bile veliki hit, a njihova će se vladavina nastaviti i u narednim mjesecima. Iako je unatrag nekoliko godina midi haljina nosila titulu modne kraljice, sudeći prema kolekcijama za proljeće/ljeto 2021., maksi haljina joj je upravo postala opasna konkurencija. Ova čarobna s.Oliver haljina maksi kroja i šarenog uzorka točno je ono što ti treba za dugo toplo ljeto. Suptilno naglašava struk i dekolte i pada u širinu pa će ti u njoj biti ugodno čak i na visokim temperaturama, a statement print će ti osigurati brojne poglede i komplimente.  | Autor:

Maksi haljine obožavamo jer ih je dovoljno prebaciti preko glave, uskočiti u omiljene sandale - i spremni smo za polazak! Fashionistice ovaj kroj haljine rado nose u kombinaciji s ravnim sandalama, a najčešće s popularnim "naked" modelima, odnosno modelima s tankim remenčićima ili japankama koje se ove sezone vraćaju na velika vrata. 

Ukoliko ti se sviđa ovo što vidiš i voljela bi svoj ormar osvježiti s nekoliko novih krpica, na s.Oliver webshopu provjeri cjelokupnu kolekciju i za sebe odaberi kvalitetne i trendi modele haljina ili pak elegantna odijela, bluze, kombinezone ili hlače.

 

Photo: None

Komentari 0