Moda

Ove jeseni nosit će se čizme u svim nijansama smeđe - jedva čekamo!

Nije da želimo da ono malo što je preostalo od ljeta brže prođe, ali priznajemo da se pomalo već veselimo jeseni. Baloneri, blejzeri, jakne, puloveri s prugicama i traperice su modni komadi koje jedva čekamo izući iz ormara, a ako postoji jedan način na koji zvijezde očekuju novu sezonu, to je par smeđih čizama. One su ove godine zarobile srca fashionistica, od klasičnih kožnih do čizama od antilopa, cijelu jesen i zimu nosit će se čizme u svim tonovima smeđe, a mi jedva čekamo!

poslovni outfit za jesen Možda vas zanima Najljepši jesenski outfiti za posao - 10 sjajnih prijedloga kojima se možemo inspirirati Rubrika Moda Moda

Svestrana nijansa smeđe

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia/Roger Wong/INSTARimages

Postoji nešto bezvremensko u toplini smeđe boje. To je nijansa koja s lakoćom prelazi iz ljeta u jesen te zagrijava modne kombinacije i tijekom zimskih mjeseci. Bez obzira na to koji stil vam je najdraži, smeđe čizme nude svestranost kojoj malo koja druga obuća može parirati. Emily Ratajkowski već je prošetala New Yorkom u kasnoljetnoj kombinaciji koja je jednako prikladna i za početak jeseni - cropped bijela košulja, slip suknja i Dior smeđe čizme do koljena s kopčama. U rasponu od žutosmeđe do boje terakote, od kestena do boje kave, smeđe čizme imaju boho i pomalo retro štih, što znači da će jednako savršeno pristajati uz traperice širokih nogavica, kao i uz maxi haljine i suknje. Kombinacija je bezbroj, a apsolutno svaku od njih će par smeđih čizama učiniti još boljom.

Klasična smeđa koža: Basic komad svake jesenske i zimske sezone

Klasične smeđe kožne čizme okosnica su ovog trenda. Odišu sofisticiranošću i savršen su komad za ležerne, ali i svečane prilike. Odlično se slažu sa skinny trapericama i debelim džemperom za cozy jesenski look ili se mogu kombinirati uz blejzer te baloner za elegantniji look. Smeđe kožne čizme svaki outfit mogu podići na jednu sasvim novu razinu.

Chelsea čizme

 | Autor: About You/Tom Tailor About You/Tom Tailor Foto: Tamaris (94,91 €)
Kožne čizme do koljena

 | Autor: Zara Zara Foto: ZARA (109,00 €)
Kožne čizme do koljena

 | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango (169,99 €)
Kožne čizme s tankom potpeticom

 | Autor: Answear Answear Foto: Answear (329,90 €)

Možda vas zanima Sako iz H&M-a dizajnerskog izgleda sigurno će biti jedan od najprodavanijih komada ove jeseni Rubrika Moda Moda

Smeđe čizme od brušene kože za dašak luksuza

Za one koji žude za udobnošću, odgovor su smeđe čizme od brušene kože. One unose dašak profinjenosti u svačiji ormar i uz njih se svi mogu osjećati elegantnije bez ulaganja previše truda. Smeđe čizme od brušene kože idealne su za večernje izlaske ili brunch s prijateljicama. Sjajno se slažu s midi haljinama, suknjama ili hlačama širokih nogavica, dodajući dašak opuštenog glamura svakoj kombinaciji.

Gležnjače od brušene kože na petu

 | Autor: Zoot Zoot Foto: Ojju (56,40 €)

Čizme od brušene kože

 | Autor: Modivo Modivo Foto: Gabor (148,00 €)


Čizmice kaubojskog stila od brušene kože s potpeticom

 | Autor: Stradivarius Stradivarius Foto: Stradivarius (55,99 €)

Brušene čizme na petu

 | Autor: Nine West (Arena Centar) Nine West (Arena Centar) Foto: Nine West (114,00 €)

Možda vas zanima Mango ima plisiranu suknju koja je vrlo slična njihovoj megapopularnoj asimetričnoj haljini. Ne slučajno Rubrika Moda Moda

Elegancija uz smeđe čizme na petu

Smeđe čizme dolaze u različitim stilovima, a opcije s petom su broj jedan odabir ove sezone. Dodana visina ne samo da izdužuje noge, već daje i dodatnu dozu elegancije cjelokupnom looku. Smeđe čizme na petu mogu biti upečatljivi komad koji kombinaciju podiže na višu razinu, bilo da idemo na poslovni sastanak, na dejt ili druženje s prijateljima.

Tamno smeđe čizme na petu

 | Autor: Modivo Modivo Foto: Eva Longoria (168,00 €)


Smeđe kožne čizme

 | Autor: Lauren Ralph Lauren Lauren Ralph Lauren Foto: Modivo (249,95 €)


Gležnjače od antilopa s visokom potpeticom

 | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango (69,99 €)

Čizme s debelom potpeticom od brušene kože

 | Autor: Answear Answear Foto: Answear Lab (69,90 €)

Zemljani tonovi i tekstura

Ove sezone smeđe čizme ne dolaze samo u raznim nijansama, već i teksturama. Tako bogatstvu zemljanih tonova možemo pružiti dodatnu dubinu odabirom različitih tekstura, poput zanimljive kopče, croc efekta ili kaubojskih čizama u smeđoj boji sa šavovima u gornjem dijelu. Nosive su uz mini, maxi, sve vrste haljina i suknji, a pružit će svakoj kombinaciji još jedan nezaboravni preokret.

Smeđe kaubojske čizme

 | Autor: Only Shoes Only Shoes Foto: Modivo (83,00 €)

Biker čizme s aged efektom

 | Autor: Zara Zara Foto: ZARA (49,95 €)

Čokoladno smeđe gležnjače s efektom krokodilske kože

 | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango (45,99 €)

Ravne motociklističke čizmice s kopčom

 | Autor: Stradivarius Stradivarius Foto: Stradivarius (39,99 €)

U svijetu mode trendovi dolaze i odlaze, no neki klasici traju godinama. Smeđe čizme će i ove jeseni i zime iznova dokazati svoju bezvremenost i prilagodljivost. Bilo da preferiramo klasičnu ili brušenu kožu, ravne čizme ili one na petu, postoji par smeđih čizama koje će se savršeno uklopiti u svačiji ormar.

trendovi za jesen Možda vas zanima U novim kolekcijama Manga i Zare izdvajaju se ova tri velika jesenska trenda Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @rosiehw

Komentari 0