Moda

Mango ima plisiranu suknju koja je vrlo slična njihovoj megapopularnoj asimetričnoj haljini. Ne slučajno

Sjećamo se Mangove viralne ljubičaste haljine, zar ne, one plisirane? Totalno je zasjenila svoju sestricu istu haljinu, ali druge boje, žutu s cvijetovima, koja je istovemeno bila u ponudi. Takva je ljubav zavladala prema njoj da je bila zvijezda brojnih TikTok videa i iskakala s mnogih Instagram profila.

A kad imaš pobjednika, onda ne mijenjaš ništa. Ili barem ne puno. Tako da su nove verzije ove haljine nastavile dolaziti. Pojavila se i svijetlo plava, pa genijalna bijela (nosila ju je i Severina), predivna ljetna haljina, a nije izostala ni ružičasta boja. Vjerojatno ne samo zahvaljujući Barbie groznici koja je popularnost roza boje samo pojačala jer ona je svoj pohod na modu započela i sezonu, dvije prije 'Barbie' filma.

A na ovu se priču nadovezuje i još jedan komad iz Manga. Plisirana ružičasta suknja od satena čija je cijena 69,99 eura.

 | Autor: Mango outlet Mango outlet

Mango torba Možda vas zanima Mango u novoj kolekciji ima savršeni model torbe za svaki dan i to u dvije veličine! Rubrika Moda Moda

A nije samo stvar u pliseu. Od popularne haljine preuzela je i duljinu i asimetričan kroj koji čini da ti preklopi tako zanimljivo padaju. Ukratko, španjoljski je brend odlučio haljinu 'prerezati' napola i donji dio ponuditi kao novi komad. I ideja je vrlo uspješna jer, ako ti se ova suknja sviđa morat ćeš požuriti. Bila je nestala sa skladišta, sad se ponovno pojavila, ali najmanje veličine opet već nema! Pa ako želiš izbjeći listu čekanja...

 | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango, Plisirana asimetrična suknja (69,99 eura) Suknja nam se itekako sviđa, a sad čekamo sljedeći (logičan) potez iz Manga - top na jedno rame, koji zapravo oponaša gornji dio popularne daljine. Dakle? Mango je na potezu.

Photo: Mango outlet

Komentari 0