Moda
Mango torba

Mango u novoj kolekciji ima savršeni model torbe za svaki dan i to u dvije veličine!

  • Uz modele tote torbi opuštenog kroja, idealne torbe za svaki dan svakako su bucket modeli
  • S više strukture, a jednako prostora, olakšavaju nošenje svih stvari koje su nam potrebne, posebno ako ih koristimo za posao
  • U novoj kolekciji iz Manga pronašle smo odličan model bucket torbe s detaljem lokota koja dolazi u nekoliko boja te dvije veličine!

Modeli bucket torbi, strukturiranih modela s kraćim i dužim ručkama, čija ih silueta i praktičnost čine idealnim za svaki dan vraćaju se u nadolazećoj jesenskoj sezoni, a u Mangu smo pronašle savršen model za svaki dan.

Mango torba | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango. shopper torba s lokotom, (49,99 eur)

Torba dolazi u dvije veličine, mini, koja je dostupna u crnoj i tamnosmeđoj lakiranoj verziji od umjetne kože te nešto većoj, u crnoj boji ili u smeđim nijansama s uzorkom. 

Mango torba | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango. mini shopper torba s lokotom

Oba modela imaju shopper oblik, kratku široku ručku te duži remen, koji omogućuje i nošenje preko ramena. Dodatan ukrasni detalj je i u zlatnom lokotu s prednje strane, koji torbu čini elegantnijom. 

Mango torba | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango. mini shopper torba s lokotom

Louis Vuitton GO-14 torba Možda vas zanima Louis Vuitton GO-14 torba upravo je redizajnirana i vraća se u idealno vrijeme za jesen! Rubrika Moda Moda

Mango torba | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango. mini shopper torba s lokotom, (29,99 eur)

Jednostavan dizajn idealan je za svaki dan, a u obje verzije stat će nam baš sve što nam je potrebno tijekom dana, a ovaj sofisticirani model dostupan po odličnoj cijeni odlično će se uklopiti u sve stylinge!

Gucci Jackie torbica Možda vas zanima Model sličan obožavanoj Gucci Jackie 1961 torbici pronašle smo u novoj H&M kolekciji Rubrika Moda Moda
Photo: Mango outlet

Komentari 0