Moda
Stradivarius modni dodaci s monogramom

Stradivarius u novoj kolekciji ima trendy torbe s monogramom koje podsjećaju na mnogo skuplje brendove

  • Prepoznatljivi monogram ili logo brenda motiv je koji se često koristi u dizajnerskim kolekcijama, no mnogo ga manje imamo priliku vidjeti u onima iz high streeta
  • Ipak, u prvoj kolekciji za nadolazeću jesen, omiljeni high street brend Stradivarius izbacio je više modnih dodataka sa svojim monogramom
  • Uz chic tote torbe, tu su i torbica s džepovima kao i šilt kape!

Monogram brenda kao motiv na odjevnim predmetima i modnim dodacima odavno se koristi u mnoštvu novih kolekcija, a većini nas prve asocijacije na takve dizajne su vjerojatno prepoznatljivi dizajnerski brendovi, poput Louisa Vuittona ili Fendija. No, čini se da i high street brendovi sad započinju vlastiti trend korištenja monograma, a među prvima je Stradivarius, koji u novoj kolekciji ima čak nekoliko modela torbi te šilt kapa s vlastitim funky monogramom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stradivarius (@stradivarius)

Mango torbica Možda vas zanima Prava party torbica dolazi iz nove Mango kolekcije, a nosiva je jednako ljeti kao i zimi Rubrika Moda Moda

Stradivarius modni dodaci s monogramom | Autor: Stradivarius Stradivarius Foto: Stradivarius. tote torba s monogramom, (9,99 eur)

Prvi modeli iz jesenske kolekcije dolaze u zagasitim, tamnim i neutralnim nijansama poput sive, crne, smeđe i bež. U kolekciji se nalaze i dva modela tote torbi, s jednim većim, klasičnog shopper oblika od platnenog materijala, dok je drugi model torbe zapravo onaj koji nam je privukao pozornost prema svim modelima s monogramom.

Stradivarius modni dodaci s monogramom | Autor: Stradivarius Stradivarius Foto: Stradivarius. tote torba s monogramom, (19,99 eur) Stradivarius modni dodaci s monogramom | Autor: Stradivarius Stradivarius Foto: Stradivarius. tote torba s monogramom, (19,99 eur) Stradivarius modni dodaci s monogramom | Autor: Stradivarius Stradivarius Foto: Stradivarius. tote torba s monogramom, (19,99 eur)

Izgledom podsjeća na poznati mini model Dior tote torbe, a krase ga male crne ručke te ispisani monogram po cijelom dizajnu. Uz dvije kratke ručkice, torba koja dolazi u tri nijanse ima i duži podesivi remen koji omogućuje i nošenje preko tijela.

Stradivarius modni dodaci s monogramom | Autor: Stradivarius Stradivarius Foto: Stradivarius. torba s džepovima, (17,99 eur)

Uz tote modele, tu su i dva modela s utjecajem y2k estetike, za nošenje na ramenu ili u ruci. Jedan model ima istaknute male džepove s prednje strane, dok drugi ima dodatak zanimljivih ušitaka od umjetne kože. 

Stradivarius modni dodaci s monogramom | Autor: Stradivarius Stradivarius Foto: Stradivarius. monogram torba za nošenje na ramenu, (17,99 eur)

Trenutnu monogram kolekciju zaokružuje šilt kapa u bež/crnoj kombinaciji boja s monogramom! Svi modeli torbi i kape dostupni su na stradivarius.com.

Stradivarius modni dodaci s monogramom | Autor: Stradivarius Stradivarius Foto: Stradivarius. šilt kapa s monogramom, (9,99 eur)

Možda vas zanima Nakon torbice u obliku goluba, evo i clutcha u obliku žabe. Košta 800 eura. Ne krekeće za taj novac Rubrika Moda Moda
Photo: Stradivarius

Komentari 0