Moda

Mangova megapopularna ljubičasta haljina sad se pojavila u novoj boji!

  • Kad je neki komad popularan, popularan je. Pa zašto to ne iskoristiti?
  • Mangova plisirana ljubičasta haljina na jedno rame je posvuda pa su u ponudu dodane dvije nove boje
  • Ovo je win-win situacija, i za španjolski brend i za nas jer na izbor imamo više boja (i nećemo sve nositi istu haljinu) 

Eto, jedva je prošlo tri tjedna kako smo pisali o Mangovoj plisiranoj ljubičastoj haljini koja je poharala društvene mreže, a njezina se slava očigledno toliko proširila da je španjolski modni brend odlučio proizvesti ovu haljinu i u novim bojama. Tada, kad su svakodnevno iskakali novi TikTok videi u kojima influencerice nose ovu ljepoticu, haljina je postojala u samo dvije varijante. Popularnoj ljubičastoj, i njezinoj "neuglednijoj" žutoj sestri, sa cvjetićima. 

No, jednobojna je haljina očito požnjela takav uspjeh da se sad pojavila i nova boja, i inače vrlo popularna žarko ružičasta. Ova nijansa vlada već dvjema sezonama zaredom, pa zašto se ne bi nosila i kao ovaj plisirani komad? Nema razloga.

 | Autor: Mango outlet Mango outlet

 | Autor: Mango outlet Mango outlet No, to nije sve, kako bi rekli u TV prodaji. U međuvremenu je u ponudu došla i sjajna svijetloplava asimetrična haljina - boja očito tako dobro pogođena da je više nema na zalihama. Klik na "Nije dostupno. Želim to!" je opcija ako ti se sviđa.

 | Autor: Mango outlet Mango outlet

Lepršava tkanina. Plisirana tkanina. Ravan dizajn. Asimetričan dizajn. Midi kroj. print. Široke bretele. Bočni izrez. Bočno kopčanje. Unutarnja podstava. Asimetrični porub - ovako je ova ljepotica opisana na Mangovoj prodajnoj stranici i očito je to formula za uspjeh. Uz pravu boju, naravno.

Još samo da napomenemo da uz sve modele, osim onog svijetloplavog stoji da je haljina dostupna i u plus size veličini. A cijenu već znaš, 99,99 eura. 

Photo: Mango outlet

Komentari 0