Moda

Za one koji ih se još nisu spremni odreći - ovo su najbolje i najudobnije skinny traperice

Skinny traperice već su desetljećima neizostavni dio mnogih ormara, no tijekom povijesti su bile i predmet brojnih kontroverzi. Neki ih vole zbog laskavog kroja i svestranosti, dok ih drugi mrze jer su neudobne i zastarjele. Internet je nedavno objavio da su skinny traperice "out" i da su krojevi širih nogavica "in". Ali što ako se nismo spremni odreći svojih omiljenih skinny traperica?

Možda vas zanima Da ove jeseni moramo kupiti samo jedne traperice, izbor bi pao na ove Rubrika Moda Moda

Skinny traperice imale su zanimljivu povijest, a ovo su najbolji modeli koji su danas dostupni u trgovinama

 | Autor: Instagram @anoukyve Instagram @anoukyve Foto: Instagram @anoukyve

Skinny traperice postale su popularne 1950-ih, kada su ih nosile zvijezde rock and rolla poput Elvisa Presleya, Genea Vincenta i Eddieja Cochrana. Također su ih favorizirale i ikone poput Audrey Hepburn, Marilyn Monroe i Brigitte Bardot. Skinny traperice prošle su kroz mnoge varijacije i trendove tijekom desetljeća, kao što su punk i glam rock stilovi iz 1970-ih, acid wash i poderane skinny traperice iz 1980-ih te traperice u boji i jeggings iz 2000-ih. Skinny traperice nisu samo modni izričaj, već i simbol mladosti, bunta i subkulture. Povezuju se s pokretima kao što su hipi, punk, grunge, indie i emo, a ne nose ih samo žene, već i muškarci. Neki od poznatih muških celebova koji ih vole su David Bowie, Mick Jagger, Kurt Cobain, Russell Brand i Harry Styles.

 | Autor: Instagram @anoukyve Instagram @anoukyve Foto: Instagram @anoukyve

Unatoč tome što su skinny traperice na tržištu prisutne već desetljećima, iznenađujuće je teško pronaći par koji ima savršenu ravnotežu između udobnosti i kvalitetnog, dugotrajnog trapera. Mnoge pripijene traperice toliko su rastezljive da počnu opadati na nezgodnim mjestima nakon samo nekoliko nošenja, a druge su toliko krute da u njima ne možemo disati. Ono čemu zapravo treba težiti je promišljena mješavina pamuka i elastina - sastav koji nudi dovoljno prostora da ih možemo nositi cijeli dan, u kombinaciji s izdržljivošću pravog trapera. Možda zvuči kao težak zadatak, ali nakon godina analiziranja ulične mode i luksuznih kolekcija, prikupili smo obilje znanja o traperu i saznale koje su najbolje skinny traperice koje novac može kupiti. Donosimo neke od najboljih i najudobnijih modela skinny traperica koji se mogu nositi u svakoj prilici, bilo da putujemo, radimo ili se samo izležavamo kod kuće. Ovo su skinny traperice u kojima će se svatko osjećati dobro i izgledati sjajno, što god trendseterice govorile.

Skinny traperice visokog struka u crnoj boji

 | Autor: Zara Zara Foto: ZARA (25,95 €)

311™ shaping skinny traperice

 | Autor: Levi's Levi's Foto: Levi's (90,00 €)

Plave skinny traperice visokog struka

 | Autor: Zara Zara Foto: ZARA (25,95 €)

Isprane skinny traperice

 | Autor: s.Oliver s.Oliver Foto: s.Oliver (59,99 €)

Bijele skinny traperice

 | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango (29,99 €)

Zara metalik traperice Možda vas zanima Zara nastavlja s metalik trendom - ove traperice savršene su nam za jesen Rubrika Moda Moda

Poderane skinny traperice mid-rise

 | Autor: Zara Zara Foto: ZARA (25,95 €)

Sive skinny traperice

 | Autor: s.Oliver s.Oliver Foto: s.Oliver (59,99 €)

Skinny traperice sa stepenastim rubom nogavica

 | Autor: Zara Zara Foto: ZARA (25,95 €)

Tamnoplave push-up skinny traperice

 | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango (29,99 €)

Svijetlo plave skinny traperice

 | Autor: s.Oliver s.Oliver Foto: s.Oliver (31,99 €)

Adriana Ćaleta-Car Možda vas zanima Adriana Ćaleta-Car sa sestrom je uskladila stylinge, a posebno nam se sviđaju modeli traperica koje nose Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @anoukyve

Komentari 0