Moda

Da ove jeseni moramo kupiti samo jedne traperice, izbor bi pao na ove

Naravno da postoji ljubav na prvi pogled. Ne samo u romantičnim komedijama (zapravo, tamo najčešće sve krene naopako, prvo se mrze, a tek onda shvate da su se zaljubili). Zaljubiti se na prvi pogled možemo u neki grad, umjetničko djelo... Ili odjeću? Zvuči pomalo prozaično, ali kad volimo modu... Svima se dogodi!

Nama se to dogodilo s ovim trapericama iz Zare.

 | Autor: Zara Zara

Široki kroj nogavica je ovdje, čime ulaze u kategoriju trenutačno najtraženijeg modela traperica, no posebnim, vrlo posebnim čini ih ova dvostruka pojasnica. Prije koju godinu, kad su se tu i tamo znale pojaviti traperice s ovim neobičnim detaljem smo se čudili, danas nam baš izgledaju cool. A uz poseban izgled ide i posebna pogodnost: ovakve, imaju na prednjici dvostruko više džepova, četiri velika plus onaj mali...

 | Autor: Zara Zara

Šavovi koji se spuštaju od donje pasice idu ukoso preko nogavica, asimetrični su pa to stvara vizualni dojam kao da su jedne traperice našivene na druge. Stvarno zanimljivo, ima čovjek što za izučavati na ovom kroju.

Cate Blanchett Možda vas zanima Je li Cate Blanchett ovim chic stylingom s pokrenula novi trend? Ove traperice svi će uskoro željeti Rubrika Moda Moda

Kako bilo, nama se sviđaju i da kupujemo nove traperice ove jeseni ove Zarine bi sigurno bile te. I uz cijenu od 49,95 eura.

 | Autor: Zara Zara

Photo: Zara

Komentari 0