Moda

Ovo je trenutno najpoželjniji model traperica jer je udoban i odlično stoji apsolutno svima

Vjerujemo da ne postoji osoba koja ne voli traperice, no u posljednje vrijeme smo sve manje spremne žrtvovati svoju udobnost za njihove uske i pripijene verzije, stoga ne čudi što za kraj ljeta i početak jeseni svi žele barem jedne traperice širokih nogavica u svom ormaru. Njihov neodoljiv štih ‘70-ih opet je na wish listi svake trendi žene i svih onih koji se jednostavno vole osjećati slobodno u svakoj situaciji.

Za razliku od uskih traperica, krojevi širokih nogavica idealni su za ljetne dane jer njihova široka silueta omogućava to da više zraka cirkulira ispod traperica, zbog čega nema rizika od pregrijavanja. Odličan su odabir za prijelazno razdoblje iz ljeta u jesen jer vas mogu i ugrijati kad temperature padnu. Uz to, vjerujemo da to nije ni potrebno isticati, ali traperice širokih nogavica jednostavno izgledaju cool i, što je najbolje, svestrane su. Ovisno o tome kako se kombiniraju, mogu se nositi u casual izdanju, ali i poslovnom ili elegantnijem izdanju, ovisno o raspoloženju i prilici. Također, odlično pristaju uz različite vrste cipela, od tenisica do cipela na petu, i na različite majice, bluze, košulje i jakne te sakoe. Postoji model traperica širokih nogavica za apsolutno svakoga! 

Mango haljina Možda vas zanima Ovu prekrasnu mini haljinu iz Manga želimo nositi svaki dan do kraja ljeta Rubrika Moda Moda

Kako stilizirati traperice širokih nogavica?

 | Autor: Instagram @_droledefrimousse_ Instagram @_droledefrimousse_ Foto: Instagram @_droledefrimousse_

Ključ stiliziranja traperica širokih nogavica je uravnotežiti proporcije i stvoriti kontrast. Evo nekoliko savjeta koji mogu pomoći u tome:

Uz traperice širokih nogavica s visokim strukom najbolje je odabrati uži ili crop top koji naglašava struk. Također, odlično će izgledati i košulja ili bluza ako se naguraju u traperice sa svih strana za uglađeniji look ili samo s prednje strane ako se cilja na ležerniji stil. Dodatni bonus je taj što traperice širokih nogavica s visokim strukom izdužuju noge tako da svatko u njima izgleda više.

Traperice širokih nogavica s niskim strukom najbolje je upariti s pripijenim ili strukturiranim gornjim dijelom koji pruža željeni oblik. Ako se upare s jaknom ili kardiganom, to će looku pružiti dodatnu toplinu i teksturu. Na primjer, možete upariti crnu dolčevitu s plavim trapericama širokih nogavica i kožnom jaknom za cool rokerski izgled.

Cropped traperice širokih nogavica najljepše će se slagati s cipelama koje ističu gležnjeve i koje su na petu. Ovaj model je već sam po sebi razigraniji od drugih, a ako se dodatno upari s različitim bojama i uzorcima cjelokupni dojam će biti još bolji. Cropped traperice širokih nogavica mogu svaku odjevnu kombinaciju učiniti ljepšom. Na primjer, prugasti džemper s maslinasto zelenim cropped trapericama širokih nogavica i bijelim tenisicama mogu biti slatka kombinacija za svaki dan. 

Možda vas zanima Kada Hailey Bieber nešto nosi to odmah postane instant hit, a sad je oživjela jedan veliki Y2K trend Rubrika Moda Moda

Traperice širokih nogavica savršen su trend koji će svi htjeti isprobati ove sezone jer se mogu prilagoditi svakom stilu i prilici. Bilo da se želi kreirati klasičan, moderan ili retro izgled, postoje traperice širokih nogavica za svakoga. Stoga se ne treba bojati eksperimentiranja s ovim svestranim odjevnim komadom. U nastavku se nalaze neki od najljepših modela koji se s lakoćom mogu uklopiti u svačiju garderobu za nadolazeću sezonu.

Traperice širokih nogavica s visokim strukom

 | Autor: H&M H&M Foto: H&M

Traperice širokih nogavica

 | Autor: Zara Zara Foto: ZARA

Traperice širokih nogavica s niskim strukom i detaljima

 | Autor: Stradivarius Stradivarius Foto: Stradivarius

Crne traperice širokih nogavica s visokim strukom

 | Autor: H&M H&M Foto: H&M

Možda vas zanima Zara od nedavno nudi personalizaciju torbi vezenjem inicijala. Izgledaju prekrasno Rubrika Moda Moda

Cropped traperice širokih nogavica u maslinasto zelenoj boji

 | Autor: Zara Zara Foto: ZARA

Cropped traperice širokih nogavica

 | Autor: Zara Zara Foto: ZARA

Traperice širokih nogavica

 | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango

Cropped traperice širokih nogavica s gumbima

 | Autor: Zara Zara Foto: ZARA

Traperice širokih nogavica s niskim strukom

 | Autor: Stradivarius Stradivarius

Bež traperice širokih nogavica s visokim strukom

 | Autor: Foto: ZARA

Photo: Instagram @juliesfi

Komentari 0