Moda

Ove dvije dame za svoje ženstvene modne kombinacije zaslužuju pravu peticu. Slažeš li se?

  • U prolazu zagrebačkim ulicama nismo mogli ne primijetiti dvije pomno dotjerane dame
  • Svojim odabirom još su jednom potvrdile da suknje i haljine nisu rezervirane samo za ljetne mjesece
  • Također, pokazale su i kako su kombinacije s remenom pravi modni hit, ali i odličan stilski trik

Haljine i kratke suknje prvenstveno povezujemo s toplijim mjesecima, no dvije prolaznice koje smo zatekli u šetnji zagrebačkim ulicama svojim su modnim odabirima uspješno dočarale kako ovi komadi mogu sjajno izgledati i u sklopu zimske garderobe.

Možda vas zanima 5 stajlinga s pletenom haljinom: kako na različite načine stilizirati ovaj hit komad Rubrika Moda Moda

Prolaznica s lijeve strane odlučila se na "ziheraški" crnu kombinaciju, a kožnu mini suknju uparila je s rebrastom vestom. Odjenula je i elegantni crni kaput A linije koji je decentnim remenom opasala u struku. Riječ je o triku kojeg obožavaju broje fashionistice, a zašto je tome tako možeš otkriti upravo ovdje.

Pohvalu je zavrijedila i zbog odabira modnih dodataka, manje torbice i ženstvenog šešira te najlonki s točkicama koje su cjelokupnom 'outfitu' dale dozu živosti. S druge strane, dašak boje udahnut je tek odabirom crvenog ruža i ružičastog laka za nokte.

 | Autor: Pixsell/Emica Elveđi Pixsell/Emica Elveđi

Možda vas zanima Ako slijediš ovih 7 stilskih pravila, uvijek ćeš izgledati dotjerano Rubrika Moda Moda

Prolaznica s desne strane odlučila se na dugu plavu haljinu animalnog printa koju je uparila sa smeđim kaputom s dvorednim kopčanjem. Kombinaciju je upotpunila efektnim visokim smeđim čizmama od brušene kože i torbicom krokodilskog uzorka.

Od modnih dodataka odlučila se tek na decentne zlatne naušnice i remen, koji za razliku od druge prolaznice nije nosila na kaputu, već je njime dodatno istaknula struk opasavši haljinu. Ako i ti želiš učiniti isto, zaviri ovdje te pronađi inspiraciju, odnosno provjeri kako remene uz različite odjevne komade kombiniraju slavne dame i poznate trendseterice.

Za nas su ove dvije prolaznice, na osnovi prikazanih modnih kombinacije, zaslužile pravu peticu iz odijevanja. Slažeš li se na našom procjenom?

Photo: Pixsell/Emica Elveđi

Komentari 0