Moda

Sve fashionistice obožavaju ovaj trik s kaputom - i to s pravom!

  • Stari kaput ti se čini prestar, odnosno premalo moderan za nošenje? 
  • Nemoj ga se još riješiti! 
  • Naime, ovaj jednostavan i genijalan trik će tvoj izgled odvesti na sljedeću razinu stila

Kako bi naš izgled bio moderan, ne treba nam uvijek potpuno nova garderoba. Često je dovoljan mali preokret - i tvoji omiljeni komadi odjeće zabljesnu u novom sjaju. To se također odnosi na krajnji must have u hladnijim mjesecima: kaput!

Svi imamo barem jedan dobar kaput obješen u ormaru, pa čak i ako ti trenutačno ne čini baš modernim, trebala bi dvaput razmisliti zaslužuje li posljednje počivalište u starom spremniku s odjećom. Fashionisti imaju najjednostavniji mogući trik za „moderniziranje“ kaputa. 

Možda vas zanima 5 super savjeta uz koje ćeš oprati zimsku jaknu ili kaput, a da ih ne uništiš Rubrika Life&style Life&style

Nova čarobna riječ na modnom nebu glasi: remen! Pomoću remena možeš u kratkom vremenu promijeniti svoj izgled na novu, višu razinu mode te dočarati sjajnu siluetu pješčanog sata.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BASMA (@basmamagazine)

Na tebi je hoćeš li za podlogu koristiti jednostavni vuneni kaput ili klasični trenchcoat. Remen je taj koji privlači poglede. XXL kopča, zakovice ili remen u obliku lanca - sve što želiš, dopušteno je! Ako ne želiš nešto napadno, možeš uzeti uski, predugački kožni remen i ležerno ga povezati.

Osim toga, neće samo kaputi dobiti modernu nadogradnju jednostavnim dodavanjem remena. Sakoi, jakne ili pelerine također su dobrodošli za ovu kombinaciju ove sezone.

Možda vas zanima Ovaj topli kaput obožavaju poznate dame: nose ga Lejla, Bojana, Marijana... Rubrika Moda Moda

Manje je više

Ako odabereš „statement varijantu“ s upadljivim remenom, svakako bi trebala s njim uskladiti ostatak odjeće. Predimenzionirani nakit, blistave čizme i torbice s uzorcima brzo se čine prenapadnima i čine izgled nemirnim. Umjesto toga uzmi kvalitetne osnove, a ostalo prepusti remenu. Ako pak preferiraš jednostavnu varijantu, preostali dodaci mogu biti malo upadljiviji. Kao što je to često slučaj sa svime, manje je više. Ako sumnjaš, uvijek ukloni dodatak - umjesto da nabaciš previše.

Photo: Pinterest

Komentari 0