Moda

Ovaj brend kreirao je novu kolekciju t-shirta s nostalgičnim detaljima iz bivše nam države

U svijetu obilježenom brzim promjenama i tehnološkim napretkom, nije neuobičajeno da brendovi crpe inspiraciju iz prošlosti kako bi stvorili nešto novo i pomalo drugačije. Jedan takav brend je i "Made in Yugoslavia", iz Ljubljane, koji u svojoj ponudi ima zbirku pravog vintage blaga iz bivše Jugoslavije. Sada je brend predstavio jedinstvenu liniju uniseks t-shirta od organskog pamuka s printom legendarnih naljepnica za prtljagu iz doba Jugoslavije.

Možda vas zanima Ovo je trenutno najpoželjniji model traperica jer je udoban i odlično stoji apsolutno svima Rubrika Moda Moda

Majice kratkih rukava s tri vintage dizajna naljepnica hotela iz Hrvatske - iz doba Jugoslavije

 | Autor: Instagram @made.in.yugoslavia Instagram @made.in.yugoslavia Foto: Instagram @made.in.yugoslavia

Najnovija kolekcija brenda poziva vas na nostalgično putovanje u zlatnu eru jugoslavenskog hotelijerstva. Izrađene od 100% organskog pamuka, ove majice kratkih rukava spajaju vintage stil i udobnost i nezaobilazne su za sve jugonostalgičare. Izabrali su čak tri cool dizajna naljepnica iz nekih od najposjećenijih hotela u doba Jugoslavije: Grand Hotel Lopud, Grand Hotel Dubrovnik u Zagrebu i Grand Hotel Central Opatija. Dizajni su odabrani zbog njihove vizualne privlačnosti, ali zanimljivo je da su svi prikazani hoteli slučajno iz Hrvatske. K tome svaki print dolazi na majicama različitih boja od vintage bijele, antracit plave, boje lavande do ružistaste i drugih.

 | Autor: Foto: Instagram @made.in.yugoslavia

Ove majice kratkih rukava imaju vrhunski print kreiran u EU, čime se osigurava vrhunska kvaliteta. Sa svojim uniseks dizajnom i udobnim regular krojem, nudi savršenu kombinaciju stila i udobnosti za muškarce i žene. Dolaze u brojevima od XS do XXXL, stoga svatko može pronaći savršenu veličinu za sebe. Ove majice spajaju vintage šarm sa suvremenom modom, što ih čini svestranim dodatkom svakoj garderobi. Bilo da se nose kao statement komad ili ispod sakoa, nove majice kratkih rukava iz kolekcije brenda "Made in Yugoslavia" obećavaju potaknuti razgovore i probuditi potrebu za putovanjima.

 | Autor: Foto: ETSY/ Made in Yugoslavia

Modni entuzijasti uvijek su u potrazi za jedinstvenim i značajnim komadima, stoga vjerujemo da će ova kolekcija, koja ima jedinstvenu priču, svakome od njih izmamiti osmijeh na lice. "Made in Yugoslavia" nije stvorio samo kolekciju, već i most između generacija, kultura i vrijednosti - podsjetnik da moda može nadići vrijeme i pozitivno utjecati na svijet. S ovim majicama moda postaje platno na kojem prikazujemo ljepotu prošlih vremena.

Možda vas zanima Košulja može biti jedini komad koji ćemo odjenuti - dokazala mlada prolaznica iz Zadra Rubrika Moda Moda

Majice iz nove "Made in Yugoslavia" kolekcije mogu se naručiti putem linka po cijeni od 31,40 €, a dostava iznosi 8,92 € te vrijedi za cijeli svijet. Oni s adresom unutar EU mogu očekivati da će im majica stići u roku od 3-5 radnih dana. Za pregled svega što imaju u ponudi, zaprati njihov Instagram profil.

Photo: Instagram @made.in.yugoslavia

Komentari 0