Moda

Košulja može biti jedini komad koji ćemo odjenuti - dokazala mlada prolaznica iz Zadra

Ljeto je, godišnje doba koje obožavamo i zbog opuštenosti u odijevanju. Onda si doista priuštimo ono što inače ne bismo. Navikli na modu s plaže i otkrivanje tijela u kupaćem kostimu, primorani zbog vrućina nositi što manje odjeće, samouvjereniji jer onako preplanuli svi izgledamo bolje... I na gradske ulice izađemo više razodjeveni nego što bismo pristali prije dva mjeseca.

Mlada prolaznica iz Zadra, očito živi po tom principu, a inspirirala nas je dobrim odabirom samo jednog komada koji će odjenuti za taj dan - oversize košulju. Možda su ispod nje kakve kratke hlačice, ali to je nebitno jer ionako se ne vide.

Možda vas zanima Kombinezoni su nove haljine, a nasmijana prolaznica sa zagrebačke špice nosi jedan od najljepših modela Rubrika Moda Moda

Očito na putu za plažu, prošetala je gradskim ulicama samo u plavoj prugastoj košulji i stvar odlično funkcionira, na više razina. Ovaj dugi, udobni komad može proći i kao haljina - ne otkriva previše i dovoljno je "pristojan" za grad. S druge je strane prozračan, komotan, dovoljno širok da nam u njemu ne bude vruće.

 | Autor: Pixsell/Dino Stanin Pixsell/Dino Stanin

A ideja da se u košulji ide na plažu? Pa zašto ne? Gotovo sve je danas moguće, odavno košulje više ne vežemo samo za poslovni look, a ovog su ljeta i vrlo popularne. Upravo ovakve, velike i na prugice. Košulju mlada Zadranka nosi uz veliki ceker i ravne smeđe natikaše. O kombinaciji nemamo što puno za pisati (osim da dobro izgleda) jer doista je malo komada, ali svi su pogođeni. Evo kako biti trendy i na putu za plažu.

Ako ti se sviđa stil, izvrsne modele oversize košulja pronašli smo u H&M-u. Što je najbolje, koju god košulju da kupiš, moći ćeš ju nositi i u sva druga godišnja doba, to je univerzalni komad.

Možda vas zanima Prolaznica sa zagrebačke špice oduševila nas je veoma posebnom kombinacijom u najljepšim bojama sorbeta Rubrika Moda Moda

 | Autor: H&M H&M Foto H&M, (39,99 eura)

 | Autor: H&M H&M Foto H&M, (29,99 eura)

 | Autor: H&M H&M Foto H&M, (54,99 eura)

 | Autor: H&M H&M Foto H&M, (26,99 eura)

 | Autor: H&M H&M Foto H&M, (34,99 eura)

Photo: Pixsell/Dino Stanin

Komentari 0