Moda

Opet se nosi! U Mangu i Zari pronašli smo preslatki nakit koji nas je podsjetio na djetinjstvo

  • Sjećaš li se setova za izradu nakita s kojima smo se tak rado igrale kao djevojčice? Onda za tebe imamo sjajnu vijest!
  • Nova kolekcija nakita Zare i Manga uključuje komade naušnica i ogrlica izvedenih od perlica i sitnih kamenčića
  • Ovi primjerci su nas trenutačno vratili u djetinjstvo i moramo priznati kako su nas osvojili već na prvu

U potrazi za sjajnim modnim dodacima koje ćemo nositi ovog proljeća za oko su nam zapele preslatke naušnice izvedene od perlica. Poput kakvog vremenskog stroja trenutačno su nas vratile u djetinjstvo i podsjetile na setove za izradu nakita s kojima smo se kao djevojčice tako rado igrale. Dok smo u Mangu naišle na prekrasne naušnice od perlica s cvjetnim motivom, u Zarinoj ponudi očekuju te one s voćnim motivom pa tako tvoje uši mogu krasiti preslatke jagode i trešnje.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Primjeri: Zara (99,90 kuna), Mango (79,90 kuna), Zara (99,90 kuna)

Možda vas zanima Jedan model cipela vladat će ovo proljeće. Super, jer tako je nosiv i može se kombinirati uz gotovo sve Rubrika Moda Moda

Uz perlice, dječji setovi za nakit uključivali su i niz raznobojnih kamenčića koje smo rado spajale u naizgled nespojive kombinacije. Na isto su se odlučila i ova dva brenda te su u svoju aktualnu ponudu uključile i naušnice koje krase šareni kamenčići. Dostupne su u dva oblika, kao viseće naušnice s privjeskom te kao karike na koje su nanizane perlice.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Primjeri: Mango (99,90 kuna) Zara (99,90 kuna), Mango (99,90 kuna)

Osim naušnice, raznobojne perlice ove sezone krase i ogrlice. Posebno su atraktivne one sastavljene od nekoliko karika lanca. Ako nisi ljubiteljica ogrlica isključivo izvedenih od perlica možeš se odlučiti na zlatni ili srebrni lančić koji ćeš ukrasiti s manjim privjeskom. Baš kao i u slučaju narukvica, nama su posebno za oko zapele one s cvjetnim i voćnim motivima. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Zara (119,90 kuna), Mango (129,90 kuna), Zara (119,90 kuna)

Možda vas zanima Plisirane suknje pravi su hit, pronašli smo predivne od 150 do 500 kuna Rubrika Moda Moda

U Mangovoj kolekciji ogrlica našle su se i one u kojima su se dizajneri poigrali s različitim veličinama, oblicima i bojama perlica te kamenčića. Krajnji rezultat su decentne, ali istovremeno upečatljive ogrlice koje će sjajno pristajati uz razigrane proljetne kombinacije. Mi već imamo svoje favorite, a ti?

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Primjer: Mango (sve tri ogrlice 129,90 kuna)

 

miss7 predstavlja novi originalni video serijal "Kat po kat s Kim Končar" u kojem će naša novinarka i mlada glumica Kim Končar ugostiti poznate hrvatske zvijezde u usponu stubama naše poslovne zgrade. Kao i uspon, pitanja će gostima postajati sve teža pa tako neće nedostajati i škakljivih tema. U prvoj epizodi gost je modni stilist Marko Grubnić.



 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0