Moda

Ova plavuša naglasila je seksepil rezanim čizmicama visoke pete - pronašli smo ih u Mangu

  • Seksepil je u detaljima, dokazuje to i stajling ove plavokose prolaznice
  • Ništa nije otkrila, no ne može se poreći da je svjesna svoje privlačnosti i zna je istaknuti
  • Najviše su nam se svidjele čizmice tanke i visoke potpetice. Otkrili smo gdje ih kupiti i koliko koštaju

Seksepil je u detaljima i ne mora uključivati duboki dekolte i kratku suknju. Zna to i ova plavuša koja ne otkriva puno no drži do svog izgleda i, vjerujemo i privlačnosti. Njezin je stajling lijep i jednostavan: traperice, majica, lagani kaput svijetle boje... Ima ovdje i brendiranih komada, poput Saint Laurent torbice i Gucci remena (koji nosi preko kaputa, što je hit ove zime), ali seksepil je u tri druga detalja: nježnom okovratniku od (čini se pravog?) krzna kojim su ukrašeni i rukavi bež kaputa, uskim i razderanim trapericama i čizmicama koje popravljaju posturu tijela, hod čine ženstvenim, a stopala odijevaju na seksi način.

 | Autor: Pixsell/Owen Humphreys Pixsell/Owen Humphreys

Naravno, sve troje ima se zahvaliti visokoj i tankoj potpetici koja uvijek laska ženi, no ove su čizmice više od toga; zanimljiv je i njihov kroj, s velikim izrezom sprijeda, a i uzorak, zmijski vrlo popularan ove sezone. Dobra kombinacija koju ova plavuša izvrsno nosi! Ako te se čizmise sviđaju (kao nama) pronašli smo gdje ih možeš kupiti, a nisu ni previše skupe mada djeluju tako - tvoje odredište je Mango!

Možda vas zanima Ova prolaznica zna s kojim komadom ne možeš podbaciti jer je uvijek tako seksi Rubrika Moda Moda

 | Autor: Pr/Mango Pr/Mango

Mango: čizmice do gležnja s uzorkom zmije (349,90kn); crne čizmice do gležnja s krokodilskim uzorkom (349,90kn)

miss7 predstavlja novi originalni video serijal "Kat po kat s Kim Končar" u kojem će naša novinarka i mlada glumica Kim Končar ugostiti poznate hrvatske zvijezde u usponu stubama naše poslovne zgrade. Kao i uspon, pitanja će gostima postajati sve teža pa tako neće nedostajati i škakljivih tema. U prvoj epizodi gost je modni stilist Marko Grubnić.

 



 
Photo: Pixsell/Owen Humphreys

Komentari 0