Moda

Ova prolaznica zna s kojim komadom ne možeš podbaciti jer je uvijek tako seksi

  • Zagrepčanka je prošetala Cvjetnim trgom u čizmama zanimljive boje
  • I još jednom dokazala koliko lijepo noge izgledaju u čizmama iznad koljena
  • Mi smo pronašli 4 fantastična modela na Mangovom sniženju za samo 199 kuna!

Sviđale ti se čizme iznad koljena ili ne, ne može se poreći da uvijek naglase ženski seksipil, bez obzira nosimo li ih na hlače, suknju ili haljinu. Vjerojatno su stoga i postale evergreen. Godine kad su bile najpoželjniji zimski komad su prošle, ali opet ih skoro svi brendovi u svakoj zimskoj sezoni imaju u ponudi. Makar samo nekoliko modela jer će uvijek naći kupca.

anketa | Autor: miss7 miss7

Dokazuje to i ova lijepa crnka koju smo snimili na zagrebačkom Cvjetnom trgu. Čizme iznad koljena originalne sivo-plave boje odjenula je na pletenu blijedosivu haljinu velikoh okovratnika i bundu od umjetna krzna. Stajling jednostavan da ne može biti jednostavniji, a opet lijep. I zna se što je najseksi detalj...

 | Autor: Pixsell/Owen Humphreys Pixsell/Owen Humphreys

Genijalan podatak: sad ih na sniženjima možeš pronaći za malo novca. Stradivarius ima nekoliko poželnjih modela čija se cijena vrti oko 300 kuna, ali još nam se više svidjela ponuda u Mangu: veća paleta boja, zmijsku uzorak, modeli s punom petom i krznom... a svi su trenutačno na sniženju i koštaju samo 199,90 kuna. 

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

Sve: Mango; Cijena: sve 199,90kn

Ida Prester demonstrirala nam je kako napraviti samopregled dojki. miss7 te podsjeća da pozoveš prijateljicu s kojom ćeš sklopiti #pinkypromiss - obećanje uz koje ćete lakše razviti naviku redovitog samopregleda dojki.

Photo: Pixsell/Owen Humphreys

Komentari 0