Moda

Ona zna kako se to nosi! Ova prolaznica je kratke hlačice spojila u neobičnu i decentnu kombinaciju - i izgleda fantastično

  • Vrući dani na gradskom asfaltu poticaj su i za neobične kombinacije duge i kratke odjeće
  • Jedna je prolaznica zagrebačkom špicom odjenula kratke prugaste hlačice i dugu košuljicu i napravila kombinaciju idealnu za šetnju gradom
  • Hlačice su nam se toliko svidjele da smo slične pronašle u nekoliko trgovina

Lijepo vrijeme i visoke temperature u gradu znače samo jedno - svi koji su ostali u Zagrebu i šeću špicom vrućinama prkose domišljatim modnim kombinacijama. A što učiniti kad prilike zahtijevaju malo decentnije kombinacije, jer gradom ne možemo baš šetati kao plažom, pokazala nam je jedna prolaznica.

Lijepa plavuša tako je iskombinirala kratke hlačice s košuljicom dugih rukava. Iako je ova kombinacija dugog i kratkog u ovim vrućim danima pomalo neobična, jasno je da neke prigode ne dopuštaju da se pokazuje previše, a mnogima to i nije cilj pa makar i temperature bile jako visoke. 

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Djevojka je tako iskombinirala trendi kratke hlačice visokog struka s okomitim crnim prugicama i laganu maslinastu košuljicu čije je duge rukave zavrnula.

Možda vas zanima Kakva maca! Ova prolaznica pokazala je kako se nose traperice na +30 Rubrika Moda Moda

Košulja je tako postala dio casual looka koji je lijepa prolaznica upotpunila popularnim bijelim tenisicama s debelim džonom.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Uz njih je kombinirala i maleni kožni ruksak crne boje i velike naočale koje je nosila uz podignuti rep. Jednostavna, a upečatljiva kombinacija prugica i kaki boje te kratkog i dugog čini se idealna za šetnju gradom. Kako se tebi sviđa?

Možda vas zanima Pogledaj kako je ova prolaznica spojila mornarske prugice, visoke špagerice i duge noge Rubrika Moda Moda

Mi smo se posebno zaljubile u prugaste hlačice pa smo u trgovinama potražile slične modele i same se upustile u svoje gradske kombinacije.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara (149,90 kn), Stradivarius (119,90 kn), Mango (79,90 kn), Reserved (69,90 kn) S lijeva na desno: Zara (149,90 kn), Stradivarius (119,90 kn), Mango (79,90 kn), Reserved (69,90 kn)

Biraš li i ti prugice?

 

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0