Moda

Adidas tenisice boje ružičastog zlata - tako slatke da se prodaju kao lude

  • Obožavaš popularnu boju ružičastog zlata? I mi isto, i zato smo ovo jedva dočekale!
  • Adidas je "čuo" naše želje i odsad su u prodaji preslatke tenisice baš u ovoj nijansi
  • Već se prodaju naveliko, a mi ih jedva čekamo uhvatiti! Već ih u mislima kombiniramo s trenirkom, trapericama, romantičnom haljinom...

Neobična nijansa zlatne boje apsolutni je hit ove sezone. Već je dugo viđamo na svjetskim modnim pistama, vlada i dizajnom interijera, a gotovo je nezaobilazna za djevojačke večeri i romantična vjenčanja.

Ali to nije sve! Da je boja ružičastog zlata nova vladarica ženskog srca zna i sportski gigant adidas koji je napravio još jedne tenisice koje su vrlo brzo postale mračni predmet želja mnogih djevojaka i žena -  preslatke tenisice baš u ovoj nijansi. I one su ostvarenje svih naših sportskih snova!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Adidas Nite Jogger Sneakers u svom dizajnu kombiniraju zlatne metalik nijanse i ružičastu boju, a one daju zaista magične rezultate. Kao da im nije dosta što su toliko predivne, ove tenisice imaju i jako mekanu unutrašnjost, a osim toga na njima su detalji koji - svijetle u mraku! To nas je već i na prvu pomisao vratilo u naše djetinjstvo. Ove fora tenisice prodaju se kao lude i to po cijeni od oko 900 kuna. Preslatke, udobne i lagane, idealne su za sportske aktivnosti, ali i za šetnju gradom. A sada već sve ljubiteljice mode dobro znaju da se tenisice nose baš na sve.

Možda vas zanima Saznaj koji kupaći kostim najbolje odgovara tvojoj osobnosti Rubrika Moda Moda

Bez obzira odlučiš li se za trenirku, traperice ili romantičnu suknju, u njima ćeš izgledati genijalno jer pristaju na zaista puno kombinacija. Ma vidi ih samo!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Mi ih jedva čekamo "zgrabiti", a koliko se već o njima priča, isto preporučamo i tebi. Naime, mogle bi nestati jako brzo!

Photo: PR/flexispot

Komentari 0