Moda

Adidas ima novu kolekciju tenisica i vjerujemo da će mnoge razveseliti

  • Nova kolekcija inspirirana je megapopulrnom serijom ''Igra prijestolja''
  • Kolekcija se sastoji od šest pari Adidas Ultra Boost tenisica
  • Cijena jednog para je 180 eura (oko 1300 kuna)

Nove kolekcija Adidas tenisica obično se čekaju mjesecima, a najveći fanovi spremni su na sve da što prije dobiju svoj par. Tako je, vjerujemo, i ovih dana kada izlazi kolekcija Ultra Boost tenisica inspirirana ''Igrama prijestolja'' koje će u travnju ući u svoju posljednju sezonu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by gameofthrones (@gameofthrones) on

Epska drama koja je zaludila svijet nadahnula je tvorce kultnih tenisica na limitiranu kolekciju od šest modela posebnih Adidas Ultra Boost tenisica posvećenih seriji, a svjetlo dana one su ugledale 22. ožujka. Moramo li uopće spomenuti kako svjetski mediji pišu da se rasprodaju kao lude? A jasno nam je i zašto! Svaki od 6 pari tenisica simbolizira određeni motiv iz serije. No, pogledajmo!

Možda vas zanima Doznali smo recept zbog kojeg neke žene izgledaju mlađe i - odlučili ga isprobati Rubrika Beauty Beauty

Fire And Blood - bijele tenisice 

''Vatra i krv'' obiteljsko je geslo kuće Targaryen pa je svim fanovima, već iz imena tenisica, bilo jasno da simboliziraju članove obitelji koji su blijedi i imaju jako svijetlu kosu. Ove tenisice sasvim su bijele te imaju srebrne detalje i, na prvi pogled, čini se da bi mogle biti najpopularniji model kolekcije. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

The White Walkers - ledeno plave tenisice

Bijeli Šetači misteriozna su bića koja ju zaintrigirala mnoge gledatelje te o čijem se podrijetlu raspravljalo na internetu. Ipak, sve što je do danas o njima sasvim jasno jest da je uništenje njihov primarni motiv te da nipošto nisu dobronamjerni. Imaju ledeno plave oči po kojima su posebni pa vjerujemo da su upravo one nadahnule ove tenisica. Ledeno plava boja nije toliko uobičajena među tenisica pa vjerujemo da će i ove pronaći svoj put do srca kupaca. 

House Stark - sivo-crne tenisice

Mršavost, duguljasto lice i sive oči upućuju na članove kuće Stark koja je inspirirala ove tenisice. Obiteljsko geslo im je ''Zima dolazi'' pa upravo to piše na etiketi tenisica smještenoj otraga. Iako je cijela linija unisex, ove tenisice izgledaju kao stvorene za dečke. Ipak, vjerujemo da će ih neka poklonica kuće Stark rado obuti. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

House Targaryen - crno-narančaste tenisice

Simbol obitelji Targaryen troglavi je zmaj kojeg na Ultra Boost tenisicama definitivno simbolizira narančasta polovice ovih tenisice. Na etiketi se nalazi i geslo obitelji ''Vatra i krv'' pa nema dvojbe da su i one posvećene staroj kući iz serije. Prilično zanimljiv model, moramo priznati! 

Možda vas zanima Nikad dosta tenisica: 5 pari koje ćemo obožavati ovog proljeća Rubrika Moda Moda

House Lannister - crvene tenisice

Kuća Lannister jedna je od najbogatijih kuća u seriji, a njihov je geslo ''Hear Me Roar'' ispisan na pozadini ovih tenisica. Crvena boja tenisica asocira na njihovo kraljevsko podrijetlo, a kombinacija sa zlatnom potvrđuje ovu simboliku. Ovo je uistinu pravi pogodak, a tenisice se uistinu ističu u cijeloj kolekciji.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

The Night's Watch - crne tenisice

Jedini potpuno crni model tenisica asocira na Noćnu stražu, čuvare sedam kraljevstava iz serije. S obzirom da su čuvari uvijek odjeveni u crno, tema je sasvim pogođena. Sjajno je što kolekcija, za sve ljubitelje crne (ne)boje, ima i ovaj model kojeg će, nema sumnje, zavoljeti mnogi. 

Moramo priznati da je ova kolekcija savršeno osmišljena i da bismo rado prošetali u nekom od modela. Cijena im je 180 eura (oko 1300 kuna), naš favorit definitivno su bijele tenisice. Koje se tebi najviše sviđaju?

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0