Moda

Nikad dosta tenisica: 5 pari koje ćemo obožavati ovog proljeća

  • Stigli su topliji dani, a već s prvima smo uskočili u tenisice!
  • Pronašli smo 5 trendi modela koji će vladati ulicama
  • Među najpopularnijim modelima i dalje vladaju glomazne tenisice, ali našlo se nešto i za sve romantičarke

Stižu topliji dani i čizme će uskoro zamjeniti proljetna obuća. Među našim favoritima svakako se nalaze tenisice pa smo proučili što će se to nositi ove godine. Pronašli smo 5 modela koji su u trendu, udobni su i nema dvojbe da ćeš se u njih zaljubiti.

Možda vas zanima Misliš da ti sreća nije sklona? Možda bi trebala obratiti pozornost na samo jednu stvar Rubrika Beauty Beauty

Reebok Aztrek

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Reebok Aztrek (699,90 kn)

Reebok Aztrek dio su trenda retro sportskih tenisica. Ovaj robusni model inspiriran je 1993. godinom i oblik tenisice definitivna je asocijacija na uličnu modu s kraja prošlog stoljeća. Modelima prevladava bijela boja jer ona definitivno nikada neće izaći iz mode, a detalji na tenisima istaknuti su jarkim bojama poput plave, žute i koraljne. Ove tenisice već vidimo u kombinaciji s trapericama i kožnom jaknom. Savršene su, zar ne?

Adidas Falcon

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Adidas Falcon (749 kn)

Od dana kad ih je na svoj Instagram profil stavila Kylie Jenner, Adidas Falcon tenisice definitivno su ''it model''. I one, baš kao i Reebok Aztrek, slave glazbu i street style devedesetih. Mlada milijarderka poludjela je za crno-ružičastim modelom, ali nama su definitivno prekrasne basic bijele sa zlatnim detaljima. 

Nike Air Vapormax 2019
 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Nike Air Vapormax 2019 (1499 kn)

Iako su prvotno dizajnirane za trčanje, Nike Air Vapormax tenisice definitivno će osvojiti ulice. Osim što su definitivno posljednji krik mode, ove tenisice najnaprednijom tehnologijom. Iako su definitivno glomazne i futurističke, iz brenda tvrde kako tenisice omogućuju maksimalnu fleksibilnost i vrhunsku udobnost. Iako su dostupne brojne varijante, nas je oduševila pastelno-zlatna varijanta koja bi mogla biti zvijezda mnogih proljetnih kombinacija.

Možda vas zanima Spremna za tenisice? Složili smo kombinacije sa 3 najcool proljetna modela Rubrika Moda Moda

Adidas Sambarose

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Adidas Sambarose (749 kn)

Ako definitivno nisi cura za glomazne tenisice, definitivno imaš dovoljno opcija da zablistaš ovog proljeća. S obzirom da se platforma vraća u modu, popularan model definitivno će biti Adidas Sambarose tenisice. I na našem tržištu dolaze u mnogobrojnim varijantama, a nama su se posebno svidjele pastelno ružičaste te bijele s metalik zaokretom. Ovo definitivno jesu tenisice koje bismo nosili na neku laganu proljetnu haljinu i jeans jaknu.

Zara tenisice od brušene kože

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Zara tenisice od brušene kože (349,90 kn)

Ako ti čak ni Adidas Sambarose nisu dovoljno ženstvene, utjehu uvijek možeš potražiti u Zari. Iako i tamo vladaju glomazni modeli (pogotovo oni s animal printom), veliki uspjeh predviđen je pastelno-ružičastim tenisicima od brušene kože. One su definitivno najromantičnije tenisice koje ćeš naći na policama, a već vidimo kako će se uskoro pretvoriti u glavnu zvijezdu brojnih nježnih proljetnih lookova.

Photo: Miss7/PR

Komentari 0