Moda

Pogledaj kako je ova prolaznica spojila mornarske prugice, visoke špagerice i duge noge

  • Ljeto u naše ormare dolazi u raznim uzorcima, a mornarske su prugice vjerojatno su motiv koji nikada neće nestati
  • Zgodna je plavuša super iskombinirala haljinu na mornarske prugice sa špagericama pune pete na vezanje, outfit začinila širokim remenom i velikim sunčanim naočalama
  • Provjerili smo ponudu u high street trgovinama i složili sličan outfit

Mnogima omiljeni ljetni stajlinzi ne prolaze bez popularnih špagerica i mornarskih prugica. Bilo da su vodoravne ili okomite, široke ili uske - uvijek su rado viđeni uzorak na ljetnim komadima. S obzirom da su dovoljno efektne same po sebi, dovoljno je dodati još koji detalj u obliku remena ili zanimljivih sunčanih naočala, na noge obuti udobne špagerice - i spremna si pokoriti špicu!

Možda vas zanima Ulična moda: brineta sa zagrebačkih ulica isfurala je košulju-haljinu na hrabar način Rubrika Moda Moda

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Za ovaj se mladenački i prozračni outfit odlučila i slučajna prolaznica koja je kratku haljinu s bijelo-plavim prugicama i volanima iskombinirala uz plave špagerice čije su trakice dodatno istaknule njezine vitke noge. Struk je naglasila širokim smeđim remenom s bijelim detaljima, a na rame nataknula malu crnu torbicu. Oči je zaštitila fora sunčanim naočalama smećkastih nijansa koje odlično pristaju uz remen i prirodan materijal na džonovima špagerica.

Možda vas zanima Haljina koja laska svakoj figuri i svakoj dobi - evo kako je nositi ovo ljeto Rubrika Moda Moda

Za oko su nam upali i plavi nokti na rukama koji su se super uklopili u cjelokupni outfit, ali i decentni ringovi u ušima koji su uz crvenu narukvicu jedini nakit. Tetovaža na desnoj ruci ovoj nježnoj plavuši daje misterioznu notu, a cjelokupni je dojam zaokružen jednostavnom opuštenom frizurom i ružem u nude nijansi. Iako miriše na more, ovaj se stajling odlično uklopio na vrući gradski asfalt!

Ako se i tebi, kao i nama, svidio ovaj stajling, pogledaj kakvu smo sličnu kombinaciju složili s komadima iz Zare, Stradivariusa i H&M-a.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Haljina ZARA (149,90 kn), sandale STRADIVARIUS (195,90 kn), naočale ZARA (119,90 kn), remen STRADIVARIUS (69,90 kn), naušnice H&M (cca. 60 kn), ruž ESSENCE (17,90 kn)

 

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0