Moda

Ulična moda: brineta sa zagrebačkih ulica isfurala je košulju-haljinu na hrabar način

  • Slučajna nam je prolaznica privukla pozornost u casual, ali izazovnom ljetnom izdanju
  • Za svoj je stajling odabrala popularnu košulju-haljinu i začinila ju velikim remenom i efektnim sandalama
  • Pronašli smo tri slična modela iz high street trgovina u kojima i ti možeš zablistati

Košulja-haljina je jedan od najzahvalnijih odjevnih komada koje možeš imati u svojoj garderobi. Istovremeno je udobna i elegantna, a koje je dužine čini veliku razliku u dojmu koji ostavlja. Ako je midi dužine, bez problema je možeš odjenuti i u ured. Ovako kratka je mnogo izazovnija, nije možda baš za posao, ali za šetnju gradom je vrlo ugodna. Dodatna vrijednost - dobro će ti pocrniti noge.  Ova prolaznica odlučila se za ovu drugu varijantu, a sandale povišene potpetice osigurale su joj dozu izazovnosti.

 | Autor: Pixsell/Marko Lukunić Pixsell/Marko Lukunić

Ovaj kroj haljine inspiriran muškom košuljom uz klasični ovratnik i rukave s manšetama ostavlja mnogo prostora za igru s detaljima. Odlično izgleda i na tenisice i na cipele s potpeticom, a iako je jednako lijepa i kao samostalni komad, može se nadopuniti kakvim upečatljivim remenom ili trakom u struku. To vrlo dobro zna i ova brineta koja je na vrući lipanjski dan privlačila poglede u jednoj takvoj košulji-haljini. Iskombinirala ju je na otvorene sandale s crnim remenčićima i zanimljivim detaljima koje su u prvi plan stavile njezine lijepo oblikovane noge. Struk je naglasila širokim crnim remenom kojeg krasi velika kopča i zbog kojeg joj ova haljina lijepo pada od struka na niže.

Možda vas zanima Nanesi ovo prije kreme za sunčanje, efekt će te oduševiti! Rubrika Beauty Beauty

Ovu je dnevnu kombinaciju upotpunila povećom torbom u bijelim tonovima, a zaokružila ju decentnim nakitom. Opuštena frizura i nožni prsti u vatrenoj crvenoj boji dali su ovom outfitu dodatnu sexy notu. Ako je i tebe inspirirala za sljedeći ljetni stajling, izdvojili smo par sličnih haljina koje možeš uzeti u obzir. 

Možda vas zanima Poput grčke božice ova je prolaznica na špici zablistala u bijeloj haljini koja ističe dekolte Rubrika Moda Moda

Ako više voliš nježne tonove poput bež boje, puderastih nijansi ili haljine bijele boje, mogli bi ti se svidjeti ovi komadi:

 | Autor: miss7/pr miss7/pr S lijeva na desno: ZARA (199,90 kn), RESERVED (179,90 kn), MANGO (169,90 kn)

A jednako atraktivne modele možeš pronaći i u življim bojama kao što su maslinasto zelena, žuta i koraljno crvena.

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

S lijeva na desno: MANGO (199,90 kn), ZARA (299,90 kn), MANGO (169,90 kn)

Photo: Pixsell/Marko Lukunić

Komentari 0