Moda
Olivia Rodrigo

Olivia Rodrigo na Grammy je došla u Versace haljini starijoj od nje same; evo tko ju je nosio 1995.!

  • Dodjela glazbenih nagrada Grammy održana je sinoć, a crvenim tepihom prošetale su najveće pjevačke zvijezde
  • Među njima je bila i Olivia Rodrigo, nominirana u nekoliko kategorija, a pojavila se u vintage svjetlucavoj Versace haljini iz 1995.
  • Haljinu je te godine po modnoj pisti po prvi put prošetala supermodel Linda Evangelista

Ceremonija dodjele glazbenih nagrada Grammy, 66. po redu, održana je sinoć u Crypto.com Areni u Los Angelesu, a slavnih glazbenih zvijezda u zanimljivim i glamuroznim modnim odabirima nije nedostajalo. 

Olivia Rodrigo | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Olivia Rodrigo

Mlada Olivia Rodrigo također je prošetala crvenim tepihom u stylingu koji je bio oličenje starog holivudskog glamura. Pop pjevačica je nosila predivnu vintage haljinu modne kuće Versace. Duga bijela haljina tankih naramenica i prekrivena mnoštvom svjetlucavih kristalića dizajn je iz 1995., koji je tad po prvi put na modnoj pisti nosila slavna Linda Evangelista, što ju čini gotovo desetljeće starijom od Olivije Rodrigo.

Emmy crne haljine Možda vas zanima 10 najljepših crnih haljina sa dodjele Emmyja - crna boja vječna nam je inspiracija za svečane trenutke Rubrika Moda Moda

Uz haljinu koja joj je savršeno pristajala, Olivia je nosila naušnice s dijamantima i rubinima, dok je vintage model haljine bio upotpunjen elegantnom frizurom s blagim valovima te sjajnim crvenim ružem na usnama. 

Olivia je sinoć bila nominirana u šest kategorija, a nagradu Grammy osvojila za album godine, za svoj album 'Midnights'. Tijekom večeri je i nastupala, a tijekom izvedbe pjesme 'Vampire' nosila je Naeem Khan dugačku crvenu satensku haljinu.

Možda vas zanima Reese Witherspoon nosi savršenu zimsku malu crnu haljinu, pronašli smo slične Rubrika Moda Moda
Photo: Profimedia

Komentari 0