Moda
Emmy crne haljine

10 najljepših crnih haljina sa dodjele Emmyja - crna boja vječna nam je inspiracija za svečane trenutke

  • Sezona dodjele nagrada otvorena je Zlatnim globusima, a nastavila se dodjelom nagrada Emmy
  • Održana jučer u Los Angelesu, ponovno je privukla najveće svjetske zvijezde, koje nisu razočarale modnim odabirima
  • Mnoge slavne hollywoodske glumice ove su godine odabrale klasičnu boju za crveni tepih i stigle u crnim haljinama, a mi donosimo njihova najbolja izdanja!

U Peacock Theateru u Los Angelesu sinoć je održana 75. dodjela nagrada Emmy za najbolja televizijska ostvarenja, a crvenim tepihom prije same dodjele nagrada prošetale su poznate svjetske zvijezde u čijim smo serijama uživali u protekloj godini.
Među raznim glamuroznim izdanjima, posebno su se istaknule crne haljine, koje su mnoge od slavnih dama izabrale za svoj ovogodišnji look.

Mi smo izdvojile 10 najboljih crnih haljina s dodjele Emmyja 2024.!

Ayo Edebiri

Ayo Edebiri nastavlja nizati odlične modne lookove u ovoj sezoni dodjela nagrada, a na jučer održanoj dodjeli nagrada Emmy pojavila se u elegantnoj Louis Vuitton kožnoj haljini bez naramenica, s efektnim plisiranim detaljima na donjem dijelu!

Emmy crne haljine | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Ayo Edebiri

Lizzy Caplan

Lizzy Caplan na dodjeli Emmyja nosila je predivnu vintage Yohji Yamamoto haljinu bez naramenica, 'izgužvanog' dizajna.

Emmy crne haljine | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Lizzy Caplan

Selena Gomez 

Selena Gomez ponovno je sve oduševila svojim modnim odabirom kad se na jučerašnjoj dodjeli Emmyja pojavila u Oscar de la Renta svjetlucavoj haljini s aplikacijama lišća, u mješavini crne i bordo boje. Haljinu je nosila uz Rene Caovilla crne sandale te Tiffany & Co. nakit.

Emmy crne haljine | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Selena Gomez

Jessica Williams 

Jedan od najzanimljivijih lookova s crnim haljinama svakako je bila i Jessica Williams u haljini Rodarte, s crnim gornjim dijelom bez naramenica, ispod kojeg se nazirao voluminozni bijeli til.

Emmy crne haljine | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Jessica Williams

Keri Russell

Keri Russell na dodjeli Emmyja pojavila se u glamuroznoj Alexandre Vauthier Couture haljini, s voluminoznim stražnjim satenskim dijelom te svjetlucavim ukrasnim brošem na struku. 

Emmy crne haljine | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Keri Russell

Beatrice Grannò 

Zvijezda 'Bijelog lotosa', na dodjeli Emmyja zablistala je u Armani Privé šljokičastoj haljini bez naramenica koja je na gornjem dijelu imala detalj našivenih voluminoznih crvenih ruža. Haljinu je nosila uz Cartier nakit i Louboutin cipele.

Emmy crne haljine | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Beatrice Grannò

Sabrina Impacciatore

Sabrina Impacciatore, također glumica iz 'Bijelog lotosa, nosila je predivnu haljinu iz The Attica, prekrivenu šljokicama i izazovnim cut-out detaljima.

Emmy crne haljine | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Sabrina Impacciatore

Courtney Eaton 

Courtney Eaton odabrala je dugačku haljinu s potpisom Jasona Wua, koju su krasili volani po cijeloj dužini, na struku, rukavima i dekolteu te predivan čipkasti dio s nude podstavom.

Emmy crne haljine | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Courtney Eaton

Riley Keough

Glumica iz 'Daisy Jones & The Six' na jučerašnjoj dodjeli nosila je poluprozirnu haljinu s gornjim slojem koji su krasili našiveni ukrasi iz Chanelove kolekcije za proljeće/ljeto 2023.

Emmy crne haljine | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Riley Keough

Christina Ricci 

Christina Ricci na dodjeli Emmyja bila je u sklopu glumačke postave serije Yellowjackets, a stigla je u predivnoj Saint Laurent haljini s dubokim izrezom na dekolteu, koju je nosila s crnom YSL torbicom te nakitom sa smaragdima.

Emmy crne haljine | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Christina Ricci

Možda vas zanima Leopard uzorak najavljuju kao veliki trend 2024., a mi smo pronašli odličnu leopard haljinu Rubrika Moda Moda
Photo: Profimedia

Komentari 0